Ковідна тисяча: два банки почали випускати пластикові картки
Фото: Портал Дія

Отримати картку можуть повністю вакциновані українці

Із 10 січня у відділеннях «Альфа-Банку» можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 тис. грн за програмою «єПідтримка». Також із 11 січня замовити таку пластикову картку зможуть клієнти monobank, повідомляє Hubs.ua.

Як повідомили у прес-службі «Альфа-Банку», карта буде видаватися новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки. Для цього їм необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення банку. Зазначається, що карта не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні.

Існуючі клієнти банку, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого, дистанційно замовивши доставку «Новою поштою», або звернувшись безпосередньо до відділення.

Водночас, співзасновник monobank Олег Гороховський у Telegram повідомив, що з 11 січня клієнти банку, які оформили карту «єПідтримка», можуть замовити пластик до неї з доставкою на обране відділення «Нової пошти».

«Для цього потрібно в останній версії застосунку зайти до своєї карти «єПідтримка», висунути карту свайпом ліворуч і там у меню вибрати «Випустити пластикову картку». Випуск картки безкоштовний, необхідно сплатити лише тариф за доставку картки «Новою Поштою» – 50 грн», – написав він.

Нагадаємо, офіційний старт програми «єПідтримка» відбувся 19 грудня 2021 року. Вона триватиме рік – до 18 грудня 2022 року та реалізовуватиметься в декілька етапів.

*

Top