Кабмин продлил полномочия некоторым членам набсовета «Укрзализныци»

До трех месяцев

Кабинет министров Украины продлил полномочия некоторым членов наблюдательного совета «Укрзализныци», контракты с которыми закончились 19 июня, на срок до трех месяцев. Об этом сообщается в распоряжении №666 от 18 июня, пишет сайт правительства.

Кабмин решил избрать членами наблюдательного совета Шевка Аджунера, Андреаса Матье (независимые члены), Лещенко Сергея Анатольевича и Журавлева Олега Сергеевича (представители государства) на срок до принятия решения о назначении новых членов по результатам конкурса, но не более чем на три месяца.

В документе сказано, что срок действия контрактов продолжается путем заключения дополнительных договоров.

Также в решении Кабмина говорится о полномочиях члена правления Юрика Ивана Ивановича на подписание дополнительных договоров с указанными выше членами набсовета.

Как сообщалось ранее, чиновника «Укрзализныци» подозревают в хищении.

Один коментар;

  1. залізний дорожник said:

    Як можна продовжувати повноваження тим ДАРМОЇДАМ ( та не просто дармоїдам які нічого не роблять , а отримують шаленні гроші), що дивилися крізь пальці на те як керівництво «Укрзалізниці», державного підприємства, розкрадає його, призначає собі астрономічні оклади, по суті знищує підприємство ! Що може розуміти корупціонер Лещенко у складному комплексному господарстві залізниці !? ВОНО може тільки красти та «працювати» на користь олігархів ! Взагалі ВСІ «наблюдательниє совєти» є зборищем недолугих, брехливих та воровитих дармоїдів, що знищують державні підприємства України ! Що вони зробили з Нафтогазом, який за рік з прибуткового підприємства став збитковим ! Яка роль цієї наглядової ради у Нафтогазі ? Допомогти зеленій банді
    «слуг єврейських олігархів» у черговий раз підняти тарифи для населення, творити єврейський геноцид української нації !? А потім такі мерзотники-слуги типу верещук , позичивши очі у сірка , розповідають людям, що не розуміють, де Байден бачить тотальну корупцію в Україні ! Корупція саме і починається з тих «нагллядових рад» у яких дармоїди знищують державні підприємства, грабують українців, виставляють геноцидні тарифи і ціни для населення ! БАНДУ ГЕТЬ !

*

Top