Гендиректор YouTube заявила про позитивний вплив відключення лічильника дизлайків

Керівництво відеохостингу повідомило про пріоритети розвитку платформи у 2022 році

Гендиректор YouTube Сьюзан Войчицькі розповіла про пріоритети розвитку платформи у 2022 році та заявила, що приховання лічильника дизлайків позитивно вплинуло на зменшення негативу, також керівництво YouTube назвало умови розблокування каналу Дональда Трампа, про це йдеться в офіційному блозі платформи, передає Hubs.ua.

«Люди ставлять дизлайки з різних причин, зокрема й тих, які жодним чином не стосуються конкретного відео. А це означає, що це не завжди точний спосіб вибрати відео для перегляду. Тому дизлайки не завжди дозволяють визначитися з тим, чи підходить ролик для перегляду», — пояснила Войчицькі.

«Тож ми експериментували над видаленням лічильника дизлайків багато місяців на мільйонах роликів. Ми не бачили суттєвої різниці у кількості переглядів залежно від того, чи відображається кількість дизлайків», — йдеться у листі.

« Ми хочемо, щоб кожен творець відчував, що може заявити про себе без переслідувань», — додала Войчицькі.

Упродовж останніх років компанія відстежує «хейт-рейди», коли людину цькують дизлайками з певних особистих причин.

«Кількість «хейт-рейдів» зменшилася», — повідомила гендиректор YouTube.

Войчицькі також розповіла про деякі плани платформи.

Так, в YouTube стежать за технотрендами, зокрема, NFT.

CEO компанії заявила, що криптовалюти і NFT «відкрили раніше немислимі можливості» для зміцнення взаємозвʼязку між авторами контенту та їхніми прихильниками.

«Ми завжди зосереджені на тому, щоб розширювати екосистему YouTube з метою допомогти нашим авторам отримати вигоду з технологій, що розвиваються, як-от NFT», — додала Войчицькі.

Проте як саме NFT інтегруватимуть у YouTube гендиректор відеохостингу не уточнила.

За її словами, YouTube продовжить розвивати ігрову стримінгову платформу, а у глядачів зʼявиться більше можливостей для спілкування в чатах.

Як повідомлялось раніше, YouTube приховуватиме кількість дизлайків під відео.

*

Top