Дубай очолив список найпопулярніших туристичних напрямків 2021 року

Друге місце зайняв Канкун

Дубай другий рік поспіль очолив список найпопулярніших туристичних напрямків, на другому місці Канкун, на третьому – Стамбул. Париж торік був на четвертому місці, цього року – на шостому. Про це звітує компанія з обробки даних у туристичному секторі Forward Keys.

«Наразі Дубай залишається на чолі списку. Це головне місце для відпочинку, а також відомий центр подорожей і торгівлі. Найбільш помітні підйоми (туристичної активності – ред.) у Маямі з 18-го на 5-е місце, Мадрида – з 16-го на 10-е. Мексиканський Канкун увійшов до переліку вперше, так само як Каїр (Єгипет), Пунта-Кана (Домініканська Республіка), Сан-Хуан (Пуерто-Ріко), Лісабон (Португалія), Афіни (Греція), Мехіко (Мексика), Пальма-де-Майорка (Іспанія), Франкфурт (ФРН)», – повідомили у компанії.

Топ-10 цього року має такий вигляд (з 1-го по 10-те місце): Дубай (ОАЕ), Канкун (Мексика), Стамбул (Туреччина), Нью-Йорк (США), Маямі (США), Париж (Франція), Доха (Катар), Лондон (Велика Британія), Каїр (Єгипет), Мадрид (Іспанія).

Торік ця десятка мала такий вигляд: Дубай (ОАЕ), Лондон (Велика Британія), Бангкок (Таїланд), Париж (Франція), Нью-Йорк (США), Токіо (Японія), Стамбул (Туреччина), Сеул (Південна Корея), Сінгапур та Гонконг.

*

Top