БФ «Вогонь запеклих не пече» просить небайдужих доєднатись до збору на  гуманітарку для Донеччини

Вже зібрана майже третина від необхідної суми, для фонду важлива кожна гривня

Благодійний фонд «Вогонь запеклих не пече» продовжує збір коштів для гуманітарної допомоги, якої потребують мешканці Миколаївської територіальної громади Донецької області. Люди проживають у прифронтовій зоні. Традиційно найбільш гостро стоїть проблема засобів гігієни.

Як повідомили у фонді, на території громади мешкає понад 600 осіб з числа вразливих верств населення, зокрема – з інвалідністю. Саме цю категорію й буде забезпечено у першу чергу.

З цією метою, щоб скомплектувати 613 гігієнічних наборів і покращити рівень життя людей, БФ «ВЗНП» раніше оголосив збір коштів. Ціль: 700 тис. грн. На цей час зібрано вже 212 тисяч.

«Долучитися може кожен. Як завжди, важлива кожна гривня. Навіть маленький внесок має велике значення», – зазначили у фонді.

Реквізити збору:

Установа банку – ПриватБанк

МФО банку -305299

Рахунок отримувача – UA193052990000026001035022260

Валюта рахунку – UAH

РНОКПП отримувача – 45300137

Призначення платежу – благодійний внесок.

«Фонд поки що не може змагатися з  фондами-колегами по тривалості своєї діяльності. Проте навіть за неповний рік свого існування наша команда довела, що нічим не поступається іншим волонтерам за обсягами допомоги. Адже рахунок різноманітної гуманітарки, доправленої на деокуповані території і в прифронтові ОТГ давно йде на тонни», – розказала представниця БФ Олена Мілош.

У фонді зазначили, що у 2024 році у пріоритеті залишиться гуманітарне спрямування і його масштабування. Планується розширення співпраці з кількома іноземними благодійними організаціями. Також досягнуто попередню домовленість щодо партнерства з одним із українських видавництв.

Наприкінці минулого року БФ «ВЗНП» надав гуманітарну допомогу 233 мешканцям територіальної громади Херсонської області. Найбільш вразливі категорії населення, які залишилися жити поблизу зони активних бойових дій, отримали  набори різноманітних засобів гігієни. Місцевим школярам було передано 32 планшети, які дозволяють їм проходити навчання онлайн.

*

Top