Apple припинила роботу на росії

Техногігант припиняє продаж техніки в країні-агресора і відключає функцію Apple Pay

Придбати будь-яку техніку Apple у російському інтернет-магазині Apple, котрий являється єдиним фірмовим каналом продажу техніки Apple у Росії тепер неможливо, про це повідомила американська корпорація, також про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в телеграм, передає Hubs.ua.

«Apple припинила продаж своєї техніки в офіційному онлайн-магазині в Росії, дякуємо Тім Кук«, — написав Михайло Федоров.

Якщо спробувати обрати будь-який товар компанії — показується напис, що доставка недоступна. Офлайн-магазинів країна-агресорка немає.

«Ми глибоко стурбовані вторгненням Росії в Україну та підтримуємо всіх людей, які постраждали внаслідок насильства. Ми підтримуємо гуманітарні дії, надаючи біженцям допомогу у кризі, що розгортається, і робимо все можливе, щоб підтримати наші команди в регіоні. Ми вжили низку заходів у відповідь на вторгнення. Ми призупинили всі продажі наших продуктів у Росії. Минулого тижня ми припинили весь експорт у наш канал збуту в країні. Apple Pay та інші послуги були обмежені», — сказано в повідомленні.

Також RT News і Sputnik News більше не доступні для завантаження з App Store за межами Росії.

Як повідомлялось раніше, оператор газогону «Північний потік-2» розглядає можливість банкрутства.

*

Top