За підтримки Благодійного фонду Ігоря Черненка українські волонтерки та захисниці зняли кліп на пісню Angy Kreyda

Фонд збирає кошти на мобільну стоматологію для військових

За підтримки Благодійного фонду Ігоря Черненка українські волонтерки та захисниці з ЗСУ, ТРО, полку «Азов», «Правого сектору» та Kraken зняли кліп на пісню Angy Kreyda «Буде тобі, враже, так, як Відьма скаже…».

«Мене зарядила ця пісня, як тільки я вперше її почув, – розповів історію створення кліпу співзасновник благодійного фонду, командир роти Ігор Черненко. – При наступній зустрічі з командою фонду, я поділився думками, що можна оживити ці неймовірні слова пісні на екрані кліпом зі справжніми воїнами-дівчатами. Я навіть не очікував, але під кінець нашої розмови волонтерка зі Львова Мар’яна («Мольфарка») вже майже все придумала: як організувати зйомки, кого запросити в проєкт, як зконтактувати з поетесою, які договори підписати. За це велика подяка «Мольфарці» – патентному повіреному Мар’яні Ридель (Ривюк). Окрема подяка геніальній поетесі сучасності – Людмилі Горовій за слова пісні, а також Angy Kreyda за музику».

Як розповіли у фонді, у кліпі знімались українки, які працюють на перемогу: хто лікує, хто воює, хто готує, хто дбає про забезпечення особового складу. Не було випадкових жінок чи медійних запрошених гостей. Організувати весь процес було нелегко, адже треба було складати графіки зйомок під ротації дівчат-військових та їздити забирати їх на зйомки особисто з фронту. У пісні звучать реальні голоси дівчат, яких ми бачимо у кліпі.

Посилання на кліп: https://www.youtube.com/watch?v=EH1qaUQn6ug. Слова: Людмила Горова. Режисер: Роман Коржов. Продюсер: Олексій Казанцев та Енджі Крейда. Героїні кліпу – Аеліта, Куба Лібре, Відьма, Мольфарка, Ракета, Мороша, Лютік, Соната

«Хочеться справедливого покарання окупантам через те, що вони коять з моєю родиною, з моєю країною, з моєю землею. За усю пролиту кров і за сльози наших дітей, за покалічені життя й  долі. Іноді емоції нагадують вулкан, часом це лють, що кличе до помсти», – так про свої емоції у кліпі розказала Аня «Ракета», військовослужбовиця з ТРО.

Як зауважила Мар’яна «Мольфарка», волонтерка, яка організувала процес зйомок та продюсування відео: «Українські жінки не лише карають окупантів, а й дбають про здоров’я наших воїнів. Цей проєкт дуже цікавий, бо він не тільки про гарний кліп, а також про можливість залучити донат на чітко визначену добру справу – мобільну стоматологію. Поранених евакуюють на реабілітацію, а от багато місяців в окопах без стоматолога – це неприємна реальність, яку ми хочемо і можемо змінити».

Насправді допомагати українським воїнам може кожен. Військова ЗСУ Ірина «Аліта» каже, що щодня відчуває підтримку волонтерів та усіх, хто допомагає воїнам: «Кожен раз, коли до мене потрапляє оберіг, зроблений руками волонтерів, я розумію, що людина яка це зробила, мала тільки хороші наміри і зробила його з найкращими побажаннями, а від цього у мене покращується настрій, мені передається ця енергетика. Я думаю, це працює зараз з українськими жінками, в яких війна пробуджує їх приховані сили й здібності, вони мають надзвичайну волю і я певна, що насилають ці емоції ворогам».

Вся команда так надихнулась процесом зйомок кліпу, що запланувала попереду ще декілька музичних проектів.

Підтримати збір БФ Ігоря Черненка на мобільну стоматологію для військових на фронті можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/JK45J66AE

За додатковою інформацією щодо збору коштів звертайтеся до: Галина Лютікова, (066) 376 24 59, galina.kryvobok@gmail.com

*

Top