На благодійному заході поблизу Луцька зібрали кілька мільйонів для сил ППО

Кошти підуть на придбання прожекторів для відстеження та знищення ворожих дронів камікадзе

10 лютого 2024 року в Луцьку, у заміському комплексі Gosti, відбувся концерт-аукціон «ВОЛОДАРІ НЕБА», на якому з благодійною метою зібрали понад 2 млн грн. Захід ініційований видатним пілотом та героєм України Вадимом Ворошиловим та організований благодійним фондом «Сучасна Україна».

Про це повідомляється на сайті фонду.

Метою заходу було зібрати кошти на підсилення потреб Протиповітряної оборони України. А конкретніше – на придбання прожекторів для пікапів, що використовуються для відстеження та знищення ворожих дронів камікадзе, що становлять загрозу цивільним містам.

За підсумками аукціону, були продані 20 лотів на суму трохи понад 2 млн грн. Гості вечора активно змагались за придбання двох збірок поезій Ліни Костенко з автографом авторки, принтів та марок з підписами Валерія Залужного та Кирила Буданова. Цінні трофеї з передової від ЗТГ ССО «ЕДЕЛЬВЕЙС» та центру СО «АЛЬФА» придбали за 150 тис. грн. Найдорожчими лотами благодійного вечора стали картини волинського художника Олександра Кондрацького, які у сумі дали майже 1 млн грн.

«Цей захід – яскравий приклад того, як завдяки злагодженій та об’єднаній роботі волонтерів та громадськості можна ефективно продовжувати  допомагати фронту. Про жодну втому суспільства, про яку мріє наш ворог – не йдеться!», – підсумував голова БФ «Сучасна Україна» Володимир Гавриш.

Ведучими концерту-аукціону були відомі шоумени Женя Янович та Олег Маслюк. Євген придбав один лот для себе, поповнивши рахунок загального збору коштів для потреб ППО.

Захід підтримали відомі українські артисти: Максим Бородін, Polina Dashkova, гурти CHICO & QATOSHI, ОЧІ В ОЧІ та DUBKY.

*

Top