БФ «Вогонь запеклих не пече» з ГУР Міноборони поставили в прифронтовий район Донецької обл. кілька тонн гуманітарки

Благодійники продовжують збирати кошти на придбання спеціального обладнання та програмного забезпечення для ГУР МО України

Близько 2 тонн гуманітарної допомоги отримали мешканці Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади (МОТГ) Краматорського району Донецької області, що проживають у прифронтовій зоні.

Це стало можливим завдяки спільним зусиллям Благодійного фонду «Вогонь запеклих не пече» (БФ «ВЗНП») та його партнерів. Логістику й безпекові заходи забезпечили представники ГУР МО України, зокрема спецпідрозділ «Кракен».

Про це повідомляють «Українські новини».

В активі БФ «ВЗНП» та військових розвідників вже декілька гуманітарних рейсів в найнебезпечніші регіони України: на деокуповані території й ОТГ, які межують з лінією фронту. В прифронтових регіонах є велика потреба в підвозі самого необхідного для найбільш вразливих верств населення, у тому числі осіб з інвалідністю та діти. Особливо це стосується засобів особистої гігієни. Фонд за останні кілька місяців доправив на Схід і Південь кілька тонн різноманітної гуманітарки.

Завдяки цьому 613 членів громади отримали багатофункціональні набори особистої гігієни. Кожен із них налічував від 11 до 14 окремих предметів в залежності від потреб конкретної людини. Крім того, фонд забезпечив канцелярським приладдям дві школи на близько 800 дітей: сотні зошитів та альбомів для малювання, ручки та олівці.

«Паралельно з масштабуванням гуманітарної складової ми вже кілька місяців поспіль разом з ПриватБанком реалізовуємо благодійний проект «Робимо вітер ворогу». Це великий збір коштів на придбання спеціального обладнання і програмного забезпечення для ГУР МО України», – зазначила представниця фонду Олена Мілош.

Зробити донат на підтримку програми можна з будь-якої картки в декілька кліків на спеціальній сторінці збору або за допомогою меню «Добро» в Приват24 чи через сайт.

*

Top