БФ «Вогонь запеклих не пече» та ГУР МО України передали допомогу постраждалим від обстрілів росії громадам Сумщини

Фонд розпочав новий збір для військових на зарядні станції, павербанки й батареї для дронів

740 наборів продуктів та особистої гігієни загальною вагою понад 5 тонн на суму понад 300 тис. грн. передав благодійний фонд «Вогонь запеклих не пече» мешканцям Великописарівській громаді на Сумщині. Вони були вимушено переміщені у смт. Кириківка Охтирського району Сумської області. Вже традиційно логістику та безпеку гуманітарного вантажу забезпечували представники ГУР МО України.

Про це пише видання «Інформаційний спротив».

Останнім часом громада особливо потерпала від посилених ворожих обстрілів. Фонд отримав прохання про допомогу й максимально оперативно забезпечив потреби громади.

За словами представниці фонду Олени Мілош, цього разу до гуманітарної акції долучився благодійний фонд Приватбанку «Допомагати просто» (організація взяла на себе основну частину витрат по наборам і підгузкам для інвалідів), а також – БФ «Добрі справи від щирого серця».

Крім того, у співпраці з БФ «Кошик добра», волонтерською групою «Рута – квітка надії» та з всеукраїнським жіночим рухом «За вільну Україну» зібрано та надано мешканцям громади великий обсяг одягу, дитячого взуття, постільної білизни й посуду.

Також БФ «Вогонь запеклих не пече» розпочав новий збір на зарядні станції, павербанки й батареї для дронів на черговий запит від військових.

Реквізити для збору: ПриватБанк, МФО– 305299, рахунок отримувача – UA193052990000026001035022260, валюта рахунку – UAH, РНОКПП отримувача – 45300137. Призначення платежу – благодійний внесок.

*

Top