Азовський судноремонтний завод можуть приватизувати за 211 млн грн

Нерухомість заводу розташована у Маріуполі Донецької області

Єдиний майновий комплекс державного підприємства “Азовський судноремонтний завод” виставили на онлайн-аукціон із приватизації. Про повідомляє Фонду держмайна України, передає Hubs.ua.

Стартова ціна заводу — 211,4 млн грн.

Аукціон має відбутися 25 лютого, до цього дня і приймають заявки на участь у ньому.

Нерухомість, що входить до складу об’єкта приватизації, розташована у Маріуполі Донецької області. У власність активу входять 28 зареєстрованих об’єктів нерухомого майна (будівлі та споруди виробничого та адміністративного призначення, база відпочинку “Дружба”) загальною площею 69 772,90 кв. м.

Також заводу належать дві земельні ділянки під базою відпочинку “Дружба”, 77 транспортних засобів, серед них — легкові, вантажні автомобілі, автобуси, катери, судна та спецтехніка.

Крім того, на балансі підприємства знаходяться 28 об’єктів, які не підлягають приватизації (причали, плавпричали, сховища, понтони, судноремонтні набережні, котловани тощо).

Станом на 30 вересня 2021 року підприємство не має простроченої кредиторської заборгованості, однак є поточна кредиторська заборгованість — 7,83 млн грн.

Довідка. Азовський судноремонтний завод — найбільше судноремонтне підприємство в акваторії Азовського моря. Спеціалізується на судноремонті, машинобудуванні, суднобудуванні та перевалці. Завод проводить будівництво, ремонт суден, а також перевалку вантажів на власних причалах.

Нагадаємо, раніше Hubs.ua повідомляв про те, що ФДМУ оголосив 5 аукціонів з продажу спиртзаводів.

*

Top