Яку вітрівку вибрати у 2023: модні поради

На правах реклами

Раніше вітрівка була виключно в гардеробі моряків. Вона захищала їх від сильних поривів вітру на палубі. Але сьогодні жіночі вітровки пройшли довгий, майже вісімдесятирічний шлях інтеграції у сучасну моду. Тож на megasport.ua можна обрати кращі моделі від Puma, Anta, New Balance та інших брендів.

Від оверсайзу до вкороченого: модні фасони

Серед модних тенденцій фасону вітрівки кожна любителька комфорту знайде ідеальний варіант. Тож у 2023 році весною можна носити:

  1. Оверсайз вітрівки – вільний силует відрізняється простотою, невимушеністю та стильним оформленням.
  2. Вкорочена кофта до талії – варіант для сміливих і зухвалих дівчат, що ідеально доповнює аутфіти в стилі спорт-шик.
  3. Подовжена вітрівка – класика дизайну, що гарно захищає вас від поривів вітру й опадів.
  4. Приталена – неймовірний спосіб з абсолютно грубої спортивної речі зробити елегантний предмет жіночого гардероба.

Ці речі можна носити з чим завгодно. Однаково гарно матиме вигляд вітрівка зі спортивними штанами, брюками карго, вкороченою спідницею тощо. Puma на останніх модних показах взагалі комбінував спортивну кофту з босоніжками на підборах.

Кольори, що зроблять із вас модницю

Що стосується кольору вітрівки, то тут є два варіанти. Ви можете зупинитися на базових відтінках, що будуть актуальні завжди. Або ж перед вами відкривається велика колекція одягу яскравих тонів – ви без проблем зробите контрастний аутфіт.

Серед базових відтінків переважають білий, бежевий, молочний, рожевий, коричневий і чорний. З цими кольорами легко складати образи – вони будуть гармоніювати майже з усіма речами у вашій шафі.

Щодо яскравих відтінків, то тут вас теж ніхто не обмежує. Ви можете сміливо продовжувати тренди минулого сезону, вибираючи кораловий, зелений, колір фуксії або лимонний. У цьому році також актуальними є червоний, блакитний, колір неба тощо.

З такими кольорами можна багато експериментувати. Вони можуть бути головним акцентом на тлі базових тонів. А можуть стати одним із яскравих відтінків, з яких вийде цікаве поєднання: як зелений і рожевий, лимонний і синій тощо.

*

Top