Який холодильник вибрати для великої родини

На правах реклами

Велика родина потребує більшого холодильника – істина. Це гарантія забезпечення сім’ї їжею в достатній кількості, щоб усі були задоволені та нагодовані. Закупівля продуктів відбувається із розрахунку, що їх має вистачити мінімум на тиждень. З цього виникає потреба організації процесу тривалого зберігання. І без великого приладу родині ніяк не обійтись.

Критерії вибору холодильника

Починати потрібно з вибору холодильника за типом. Вони бувають одно- чи двокамерні, багатодверні та з французьким різновидом дверцят (side-by-side). Прогнозована кількість продуктів має вміщуватись у холодильну та морозильну камери. Великі родини завжди запасливі. Рекомендується вибирати двокамерні моделі, бо вони більш місткі. У перелік критеріїв для вибору входять також пункти:

  • розташування морозилки (горішнє, нижнє, бічне);
  • габарити агрегата;
  • об’єм морозильної та холодильної камер;
  • клас енергоспоживання;
  • перелік корисних функцій.

Вибір об’єму

Зорієнтуватись у потрібному об’ємі досить просто. Візьміть до уваги приблизний розрахунок, що для однієї людини в середньому потрібно простору в холодильнику на 100 л. Якщо родина з декількох осіб, до базового значення приплюсуйте ще по 50 л. Отже, на сім’ю із чотирьох людей потрібен пристрій мінімум на 250 л. В Україні багато проживає великих родин, тому попит на такі моделі є, і вартість холодильника дає змогу встановити в домі містку техніку. Для сімей, де є понад 4 особи, найкращим вибором будуть моделі в діапазоні від 400 до 528 л.

Корисні функції

Техніка має бути зручна, ефективна, економічна та візуально естетична. Вона буде не лише допомагати зберігати продукти, але і прикрашати інтер’єр. Для кухні це важливо, адже це головна техніка в її локації.

Закупівля продуктів та приготування їжі на велику родину передбачає потребу в тривалому збереженні свіжості. У цьому аспекті на допомогу приходять інноваційні технології, які виробники постійно інтегрують у техніку:

  • SuperCooling та SuperFreezing – швидке зниження температури та охолодження великої кількості їжі;
  • hyperFresh Plus – герметичне відділення в холодильній камері для тривалої свіжості овочів та фруктів;
  • NoFrost – автоматично кероване розморожування без участі користувача;
  • iSensoric – технологія збереження свіжості їжі, яка керується сенсорами;
  • 6TH SENSE Fresh Control – автоматичне підлаштування вологості під тип продуктів та ін.

Кожен виробник прагне створити холодильники, які можуть вирішувати поточні потреби та перевершувати очікування. І їм це успішно вдається, з огляду на кількість пропозицій. Чи важко зробити вибір – на перший погляд, складно визначити найкращий для родини варіант. Але крок за кроком, аналізуючи критерії, з’являється розуміння ідеального холодильника. Особливо, коли мова йде про вибір для великої родини.

*

Top