Як обрати каркасний басейн для літнього відпочинку

На правах реклами

Каркасний басейн чудово підійде для облаштування власного двору на дачі або заміській ділянці та забезпечить цікаве дозвілля для всієї родини. Саме така система стане оптимальним рішенням, адже невеликі каркасні чаші підходять лише дітям, а стаціонарні ємності доступні не кожному.

Наразі виробники пропонують велику кількість моделей таких водойм, серед яких кожен зможе вибрати найкращий варіант для себе. Але як знайти таку конструкцію, яка підійде саме для вашої ділянки та буде відповідати всім вашим потребам?

Особливості та переваги каркасних басейнів

Збірний каркасний басейн відрізняється своєю практичністю, доступністю, довговічністю й універсальністю. Окрім цього, подібні конструкції дуже різноманітні: їх глибина може сягати до 1,5 м, а довжина сторін – до 10 м. Це пояснюється конструкційними особливостями. Кожна модель оснащується каркасом із металевих листів або стрижнів, чашею із пластику. Опорні елементи міцно закріплюються, потім на них кріпиться плівка. Це може бути дво- або тришаровий ПВХ або одинарний поліестер.

До суттєвих переваг таких водойм належать такі особливості:

  • досить великий строк експлуатації (в середньому – 10 років);
  • стійкі до дії ультрафіолету, морозостійкі;
  • простота перевезення та монтажу;
  • стійкість до різних механічних пошкоджень;
  • різноманітність розмірів та форм;
  • багата комплектація (насос, пісочний фільтр, сходи та поручні, тент);
  • відносно невисока ціна.

Щоб відчути всі зазначені переваги, потрібно підібрати якісну, довговічну та міцну конструкцію, яка точно підійде для встановлення на потрібній ділянці. Що обов’язково необхідно врахувати під час її вибору? Зазначимо найважливіші моменти.

На що звертати увагу під час вибору каркасного басейну

Перш ніж придбати каркасний басейн, необхідно визначитися з вимогами до конструкції та підібрати її оптимальні габарити. У цьому випадку форма підбирається у відповідності до площі ділянки, а розмір – від кількості людей, що будуть одночасно купатися. Наприклад, для сім’ї підійдуть конструкції з шириною та довжиною від 3 метрів та глибиною від 1,2 м.

Окрім цього, варто звернути увагу й на такі особливості:

  • тип каркасу: стаціонарний, стрижневий чи секційний (або листовий);
  • спосіб монтажу: басейни можуть бути розташовані на поверхні землі або у спеціально викопаному котловані;
  • комплектація: найкращим варіантом буде той, у якому є всі необхідні аксесуари для нормальної експлуатації (наприклад, фільтраційний комплект для очищення води, скіммер, шланги тощо).

Також необхідно правильно вибрати місце для монтажу басейну. Краще розташувати його недалеко від джерела подачі води, а також у безпосередній близькості до місця зливу та джерела живлення.

Де придбати якісний каркасний басейн у Києві

Щоб ви точно були впевнені в якості та комфортній експлуатації басейну, ви можете звернутися за допомогою до спеціалізованого інтернет-магазину Басейн Маркет. У каталозі доступних товарів ви знайдете такі різновиди каркасних басейнів:

  • круглий каркасний басейн;
  • овальний каркасний басейн;
  • глибокі каркасні басейни;
  • каркасні басейни AZURO та IBIZA Mountfield.

Також у магазині ви знайдете все, що необхідно для подальшого догляду за своїм басейном, а також різноманітні аксесуари – покриття для басейнів, засоби для дезінфекції води, різноманітні атракціони тощо. Звертайтесь до фахівців компанії за професійною консультацією та допомогою у виборі потрібного обладнання.

*

Top