Українські аграрії купили для ЗСУ унікальну систему протидії БПЛА

Військові отримали систему з автоматичного виявлення, ідентифікації та протидії БПЛА виробництва німецької компанії Rohde&Schwarz

Торгово-промислова група компаній «СВІТ АГРО» та її акціонери за зверненням Головного Управління радіоелектронної та кіберборотьби Генерального штабу Збройних сил України спрямувала кошти для придбання системи автоматичного виявлення та придушення ворожих БПЛА.

Про це розповіла волонтерка та засновниця Благодійного фонду «БОН» Ореста Бріт на своїй сторінці у Facebook.

Збройні сили України отримали у своє розпорядження одну з найкращих сучасних систем з автоматичного виявлення, ідентифікації та протидії БПЛА, виробником якої є німецька компанія Rohde&Schwarz.

Це не перша допомога армії від аграріїв. Раніше повідомлялось, що «СВІТ АГРО» закупила автомобілі Renault Duster, портативні зарядні станції Eco Flow Delta, більше 1000 бронежилетів та комплектів персонального захисту, продукти харчування та інше.

Крім того, компанія розпочала масштабний проєкт по забезпеченню службових собак українських правоохоронних органів та військових формувань спеціалізованими препаратами для протипаразитарної обробки.

Починаючи з зими 2022 року Торгово-промислова група компаній «СВІТ АГРО» та її акціонери за різними запитами Сил Оброни України спрямували на закупівлю автомобілів, тепловізорів, дронів, зарядних станцій, засобів особистого захисту, бронежилетів та новітніх систем боротьби із БПЛА більше 40 мільйонів гривень.

Торгово-промислова група компаній «СВІТ АГРО» є лідером в Україні з постачання амінокислот, кормових добавок, ветеринарних препаратів, вакцин, підкислювачів, преміксів та інших продуктів на вітчизняний та світові ринки.

*

Top