«ТЕДІС Україна» увійшла до рейтингу «50 кращих роботодавців» за версією журналу Forbes Ukraine та сайту пошуку роботи Work.ua

Компанія «ТЕДІС Україна» увійшла до рейтингу «50 кращих роботодавців», який опублікований у січневому накладі журналу Forbes Ukraine. З максимально можливих 100 балів компанія набрала 74. За трьома факторами – «Соцпакет», «Можливості для розвитку» та «Відчуття захищеності» –  «ТЕДІС Україна» отримала найвищі оцінки. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Наш колектив – це 2300 людей по всій Україні. Компанія змогла адаптуватися до викликів 2020 року і подбати про здоров’я співробітників, додавши в медичну страховку пакет COVID-19. Крім того, ми провели заплановані проекти з навчання та розвитку персоналу в онлайн-форматі. В цьому році ми продовжимо впроваджувати ще більше цифрових рішень», – прокоментувала Ірина Івасюк, директор департаменту по роботі з персоналом.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року компанія «ТЕДІС Україна» перемогла в номінації «Мотивація і залученість торгових команд» премії HR-бренд Україна 2020 (авторитетний незалежний конкурс у сфері HR та управління людським капіталом). На конкурсі компанія представила проект «Система безперервного поліпшення мотивації торгових команд».

У 2019 компанія «ТЕДІС Україна» посіла 8 місце в рейтингу «100 найбільших приватних українських компаній» за версією журналу Forbes Ukraine. Також «ТЕДІС Україна» увійшла в 5-ку серед усіх оптових компаній у ТОП-100 платників податків за даними Державної податкової служби України за 2019 рік.

«ТЕДІС Україна» – одна з провідних українських компаній з надання логістичних та дистрибуційних послуг у галузі споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділів. Завдяки групі прямих продажів з 340 фахівців, компанія охоплює роздрібну торгівельну мережу, що складається з близько 45 тис. роздрібних точок продажу по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2300 співробітників. Компанія входить в п’ятірку кращих у рейтингу «Найкращі компанії для лідерів» в Україні, згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group.

*

Top