Проєкт для бізнесу Open4business відкриває іспаномовну версію сайту

В 28 іспаномовних країнах проживає понад 500 млн людей, багато бізнес-проєктів з цих країн могли б інвестувати в українську економіку

Український інформаційний портал на тему економіки та бізнесу Open4Business тепер виходитиме п’ятьма мовами. Новою мовною версією сайту стала іспанська. Цей крок, на думку редакції порталу, значно поліпшить доступ іноземних компаній до українського ринку та пошуку ділових партнерів.

Open4Business спеціалізується на наданні консалтингових послуг для іноземних інвесторів, які прагнуть вийти на український ринок. Компанія при реалізації конкретного проєкту залучає внутрішніх та зовнішніх експертів з необхідних галузей.

Нова іспаномовна версія сайту спрямована на полегшення взаємодії з іспаномовними клієнтами та партнерами, а також на забезпечення більш глибокого розуміння можливостей, які пропонує український ринок. Ця ініціатива відображає розширення міжнародної присутності проєкту Open4Business та його можливостей сприяти глобальній інтеграції й розвитку українського бізнес-середовища.

«Цей крок є важливою віхою у наших зусиллях забезпечити іноземним компаніям легкий доступ до українського ринку та зміцнення міжнародних ділових зв’язків, адже в 28 іспаномовних країнах зараз проживає понад 500 млн людей, там успішно розвиваються мільйони бізнес-проєктів, багато з яких могли б стати інвесторами в українську економіку», – зазначив керівник проекту Open4Business Максим Уракін.

Отже, запуск іспанської версії сайту Open4Business відкриває нові можливості для іспаномовних бізнесменів, зацікавлених у входженні на український ринок.

*

Top