Неодимовий лазер: переваги та особливості

На правах реклами

Життя постійно змінюється, як і наші смаки. Якщо ви втомилися від татуювання, зробленого в молодості, і хочете його позбутися, настав час дізнатися про неодимовий лазер. Цей пристрій здатний впоратися з тату будь-якого кольору, повертаючи чисту, незайману шкіру. Зацікавилися? Тоді продовжуйте читати наш сьогоднішній гайд, щоб з’ясувати все про можливості та переваги лазера.

Можливості неодимового лазера

Головна особливість неодимового лазера в тому, що він може застосовуватися на всіх фототипах шкіри абсолютно безпечно. Адже він працює, на відміну від інших лазерних систем, не за принципом селективного фототермолізу. Неодимовий лазер коагулює судини і розщеплює малюнок на молекули. Продукти розпаду потрапляють у лімфу і виводяться за кілька тижнів з організму, після чого можна спостерігати освітлення малюнка і шкіри. Досягти такого результату можливо навіть на темній шкірі без ризику побічних ефектів.

Але не тільки за це варто неодимовий лазер купити, який представлений у цьому магазині https://massage-systems.com.ua/ua/neodimovye-lazery/, а й завдяки тому, що пристрій здатний генерувати три різні типи випромінювання – 532 нм, 1064 нм, 1320 нм. За рахунок такої комбінації вдається досягти вражаючих результатів:

  • видалення татуювань і перманентного макіяжу;
  • лазерна епіляція всіх фототипів шкіри;
  • освітлення або повне усунення пігментації;
  • згладжування розтяжок, рубців, шрамів, слідів від опіків;
  • відновлення пружності та еластичності шкіри;
  • очищення шкіри від поверхневих і глибоких забруднень;
  • лікування вугрової висипки та акне.

Найкрутіше, що отриманий від застосування лазера результат зберігається на тривалий час. Зрозуміло, видалення татуювання має перманентний ефект, а ось результати інших процедур, хоча і довгострокові, але все ж тимчасові. Але для їх отримання необхідно переконатися, що ви звернулися до досвідченого фахівця.

Чому важливо знайти досвідченого фахівця

Ви маєте розуміти, що лазер – це дуже серйозне обладнання. І якщо з ним працює некваліфікований лікар-косметолог, ви можете отримати опіки, рани або інші побічні ефекти.

Тому, якщо ви хочете пройти якісне та безпечне видалення татуювань у Києві, ось за цим посиланням ви знайдете лікарів, здатних:

  • Відповісти на всі ваші запитання про процедуру та її підводні каміння.
  • Надати диплом про закінчення медичного університету та ліцензію на ведення косметологічної діяльності.
  • Показати фотозвіти попередніх результатів своїх пацієнтів, щоб підтвердити свій досвід.
  • Розповість про протипоказання до процедури і переконатися, що у вас немає жодного зі списку.

Так ви зможете собі гарантувати яскраво виражений, стійкий і безпечний результат без негативних наслідків. А це ж саме те, чого ви хочете, вірно? Так що записуйтеся на консультацію і почніть подорож до нової, чистої шкіри!

*

Top