На що звернути увагу під час вибору торгового стелажа

На правах реклами

Торгові стелажі є важливим елементом організації торгового простору в магазинах та місцях роздрібної торгівлі. Вони служать для ефективної демонстрації та виставлення товарів перед покупцями. За допомогою стелажів для торгівлі легко підкреслити товари, привернути увагу покупців та створити привабливу візуальну атмосферу в магазині.

Щоправда, подібне торгове обладнання представлене в різних конфігураціях, тому перш ніж купити торговельні стелажі, враховуйте ряд істотних аспектів:

  1. Розміри та форма стелажа торгового. Насамперед він повинен відповідати розмірам та формі вашого торгового приміщення. Виміряйте висоту, ширину та глибину стелажа, щоб він легко вписувався у доступний простір.
  2. Матеріал та якість. Матеріал, з якого виготовлений стелаж, впливає на його міцність, довговічність та зовнішній вигляд. Оптимальний вибір залежить від типу товарів і умов експлуатації, що продаються, але широкою популярністю користується стелаж металевий торговий.
  3. Вантажність. Вантажність стелажа – це максимальна вага, яку він може витримати на кожній полиці або на всій конструкції загалом. Вибираючи торгове обладнання стелажі, переконайтеся, що вибраний товар має достатню вантажність для зберігання ваших товарів та не перевищує допустимих навантажень виробника.
  4. Кількість полиць. Вибір кількості полиць залежить від виду товарів. Наприклад, якщо ви продаєте багато товарів одного виду, краще вибрати стелаж з великою кількістю полиць.
  5. Дизайн та зовнішній вигляд. Грамотний дизайн стелажа здатний збільшити продажі та залучити нових клієнтів. Якщо ваше торгове приміщення має особливий інтер’єр, можна навіть купити стелажі під замовлення.
  6. Бюджет. Встановіть бюджет на придбання стелажа та вибирайте опції, що відповідають вашим фінансовим можливостям.

Купити стелажі високої якості за приємною ціною ви зможете на сайті Hold. Компанія Hold займається комплексними рішеннями в галузі організації торгових та складських площ. В асортименті не тільки торговельні стелажі, а й складські стелажі, поличкові, стелажі для пластикової тари та економпанелі.

Окрім продажу стелажів, Hold здійснює проєктування стелажів для вашого бізнесу. Фахівці компанії створять технічні креслення, де враховуватимуться не лише побажання замовника щодо розставлення та зонування обладнання, а й передбачувані вантажі та товари, які зберігатимуться на полицях, та інші параметри, що прямо чи опосередковано впливають на вибір стелажів.

Якщо ви шукаєте де купити стелаж в Україні, тоді ваш вибір – Hold.

*

Top