Ми прийняли швидкі та правильні рішення для захисту людей та бізнесу від коронавірусу, – топ-менеджерка «ТЕДІС Україна»

Сьогодні ринок праці – це ринок претендента, і, хоча він завмер під час пандемії та локдауну, знову набирає обертів, – вважає HR-директорка «ТЕДІС Україна» Ірина Івасюк.

«Для керівництва компанії важливо знайти та підтримувати баланс між безпекою співробітників, що є основним пріоритетом, та здатністю вирішувати складні бізнес-завдання, які стали ще складнішими», – розказала  вона в інтерв’ю виданню «Дело».

За словами Ірини Івасюк, «коли прийшов Covid, у нашій компанії були прийняті швидкі та правильні рішення для захисту людей та бізнесу». Топ-менеджерка наголосила, що для забезпечення безпеки компанія дотримується всіх правил і норм, активно проводить роз’яснювальну роботу з питань вакцинації, запрошує експертів-лікарів, проводить вакцинацію в офісах та регіональних структурних підрозділах компанії.

У таких умовах, на думку HR-директорки, рятувальниками бізнесу стали сильні команди, готові швидко змінюватись і залучені ініціативні співробітники, які «ready to go extra mile». «У цьому і величезна роль СЕО компанії, і кожного топ-менеджера, а також ефективна та злагоджена робота функцій. Не варто забувати і про роль ІТ, і про роботу на «передовій» – в полях»,  – розповідає Ірина Івасюк.

Як повідомлялося раніше, за 2020 рік компанія «ТЕДІС Україна» направила 1 мільйон гривень на тестування співробітників на COVID-19 у рамках корпоративного медичного страхування. Також до страхового пакета кожного співробітника було включено опцію субліміту у розмірі 5 тисяч гривень на лікування від коронавірусної інфекції в умовах медичного стаціонару.

*

Top