Короткий огляд найбільш швидкозростаючих криптовалют

На правах реклами

Ринок цифрових монет, незважаючи на свої особливості, вважається вигідним інвестиційним інструментом, здатним швидко забезпечити великий прибуток. Якщо ви хочете, щоб вашим джерелом максимізації доходу була криптовалюта, купити рекомендується криптоактиви, у яких є відмінні перспективи зростання у короткий проміжок часу.

Важливо розуміти, що швидкозростаюча крипта сильно схильна до волатильності. Падаючи, наприклад, на 30%, буквально за один день вони здатні зрости на 100%.

Найбільш швидкозростаючі криптовалюти

Токени, які представлені нижче, змогли не лише зберегти свої ринкові позиції, а й стрімко зростати, незважаючи на нестабільну ринкову ситуацію.

D2T

Це нативний токен криптоаналітичного майданчика Dash2Trade. Представлена монета потрапила у лідери зростання криптовалют, оскільки вона дає користувачам можливість отримати доступ до всього функціоналу проєкту. Зараз крипта знаходиться на стадії попереднього продажу. При цьому з кожною новою сходинкою продажу нативна валюта продовжує дорожчати.

Одна з особливостей майданчика Dash2Tradе – передача трейдерам найбільш необхідного та корисного функціоналу. Наприклад, на основі платформи ви можете сформувати власну стратегію та протестувати її на практиці, задіявши API для автоматизації.

Серед ключових переваг D2T можна виділити наступне: вигідна ціна перепродажу та хороші перспективи зростання, використання смарт-системи ICO, технічний та соціальний аналіз трендів.

IMPT

Одна із найшвидше зростаючих криптовалют, власником якої також можна стати за умови участі у попередньому продажу. При цьому потрібно встановити криптовалютний гаманець, а потім підключити його до сайту IMPT.io. Плюси монети та переваги криптопроєкту:

— Виключено шахрайство на майданчику.

— Можна вибрати будь-який варіант оплати токена.

— Обнулення вуглецевих кредитів приносить вигоду і довкіллю, що робить проєкт найбільш перспективним.

Calvaria

Молодий блокчейн-проєкт, у якому гравцям доводиться змагатися у захоплюючих битвах. Нативний токен RIA показав найбільше зростання криптовалюти за рахунок використання NFT-технологій під час роботи з картами персонажів. Головні переваги:

— Перспективний молодий проект із широким спектром можливостей.

— Криптовалюта демонструє хороші результати і їй є куди зростати.

Крім цього, ви можете використовувати додаткові можливості у вигляді заробітку різними способами: торгівля, дії у грі, NFT-ставки.

*

Top