Команда AcademyOcean запустила навчальний проєкт Coaching for Ukraine для українських HR фахівців

Компанія щотижня проводить безкоштовні вебінари з відомими світовими експертами з розвитку персоналу

Українська освітня платформа AcademyOcean запустила навчальний проєкт Coaching for Ukraine для українських спеціалістів у сфері навчання й розвитку (L&D) та управління персоналом (HR). У рамках безкоштовних коучинг сесій відомі міжнародні експерти ексклюзивно для представників українських компаній розкажуть як вибудувати навчання та розвиток співробітників, використовуючи найкращі практики з усього світу.

Hubs.ua виступає медіапартнером проєкту.

Як зазначили в AcademyOcean, «внаслідок війни з’явилися мільйони переміщених українців, які змушені шукати роботу чи адаптуватися до нових умов праці. Це ставить певні виклики перед українськими HR та L&D фахівцями: допомогти співробітникам адаптуватися, підтримати, навчити та вчасно направити у продуктивний напрямок».

AcademyOcean вже декілька років співпрацює з відомими експертами L&D та HR, і коли команда звернулася до них з пропозицією участі у проєкті, то отримала позитивний відгук та бажання допомогти. «Це ще один приклад світової підтримки України», – наголосили в компанії.

Серед спікерів є співробітник Google Research, найпопулярніші тренери L&D на Udemy та Linkedin Learning, коуч з лідерства і постійний спікер TedX та інші відомі лідери сфери навчання та розвитку.

Формат проєкту – безкоштовні онлайн вебінари, які будуть проходити щотижня протягом декількох місяців.

Приєднатися до вебінарів можна за посиланням:  https://hrgroup.customer.smartsender.eu/lp/3MH1LsUQ

Детальніше про проєкт та список спікерів за посиланням:
https://academyocean.com/ua/coaching-for-ukraine

*

Top