Клуб експертів представив відео аналізу запланованих подій в Україні та світі з 1 по 7 серпня

У рамках нового проекту з анонсування подій на YouTube-каналі «Клуб експертів» вийшов відео матеріал з аналізом запланованих подій в Україні та світі на 1-7 серпня.

У новому випуску засновник клубу експертів Максим Уракін разом із Ольгою Левкун проаналізували найважливіші події в Україні та світі у період з 1 по 7 серпня 2022 року.

Зокрема, в Україні проходить низка круглих столів, прес-конференцій та семінарів, присвячених розвитку економіки країни у післявоєнний час, веденню бізнесу на міжнародних маркетингових майданчиках, а також безпеці громадян у поточних умовах. Також жителі нашої країни мають можливість відвідати низку культурних заходів.

На світовій арені безумовно головною подією стало турне третьої людини в ієрархії США, спікера Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі країнами Південно-Східної Азії, включаючи її візит на острів Тайвань та реакція влади Китаю на цю поїздку.

Крім того, низка найбільших економік ЄС публікує дані статистичних служб про стан своєї економіки, а Банк Англії оприлюднює рішення щодо зміни базової процентної ставки.

Про ці та багато інших подій дивіться у новому ролику на каналі Клуб експертів за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=WzZgfg8kaF0

Підписатися на канал Клуб експертів можна тут – https://www.youtube.com/channel/UC4plQ0XBaoLOKPIXrb1aMGQ

*

Top