Інформаційний огляд слоту Fruit Cocktail

Партнер публікації Космолот

Гемблери зазвичай мають свій перелік ігрових автоматів. До таких можна віднести, наприклад, ігри на фруктову тематику, які мають стандартний інтерфейс та вже звичний дизайн. Саме такими були ігрові апарати у наземних казино на початку свого розвитку. Серед сучасних ігрових автоматів Cosmolot є і тематичний слот Fruit Cocktail. Його огляд нижче.

Ігрові символи автомата

Слот Fruit Cocktail орієнтується на прибічників ретро-стилю. Тут ігрова символіка побудована переважно на ягодах та фруктах Під час обертання барабанів гравцеві потрібно зібрати на лінії комбінацію, що складається з трьох однакових зображень. Кожен символ має свій множник та характер виплати – в залежності від виграшних комбінацій зображень ягоди чи фрукту випадає та чи інша кількість ігрових монет.

Деякі характеристики гри “Fruit Cocktail”

У слоті зрозумілі інтерфейс, оформлення, правила. Кількість фіксованих ліній – 9 штук. Секретів ставок не існує. Є демонстраційний режим, де можна грати на віртуальні монети. Ознайомчу версію можна використовувати для знайомства із характеристиками.

Бонусна гра

Спеціальну бонусну пропозицію у вигляді бонусної гри запускає зображення полуниці. Якщо гравцеві вдасться зібрати щонайменше три символи полуниці, на ігровому полі з’явиться бонусна гра. Вона характеризується такими особливостями:

  • На ігровому столі запускається новий додатковий екран, де заховані різні фрукти. У центрі розміщується апарат, що складається з трьох барабанів;
  • Вгорі ігрових картинок пробігає селектор, який рандомно підвисає над одним із фруктів. У цей час на барабанах випадає три іконки.
  • Якщо картинка, яку вибрав селектор, буде ідентична одному зображенню на барабані, гравець отримує виграш. Його сума безпосередньо залежить від множника символу, який зіграв у цьому випадку.

Правова інформація. Дотримуйтесь законодавства, граючи відповідально лише у гральних закладах, які отримали ліцензію для законної діяльності на території України. У публікації вказано загальну довідкову інформацію для тих, хто користується послугами провайдерів, яка не закликає до участі в азартних іграх. Редакція не несе відповідальності за будь-які втрати, які можуть зазнати читачі, беручи участь в азартних іграх. Участь в азартних іграх може викликати залежність, а азартні ігри заборонені тим, кому немає 21 року.

*

Top