До гуманітарного проєкту Common Help UA долучилися більше 15 партнерів-донорів. Передано більше 7 тис. т гуманітарної допомоги

Загалом допомогу надано на більше $8,3 млн

Гуманітарний проєкт Common Help UA з часу заснування, 21 березня 2022 року, завдяки спільним зусиллям, ресурсам та активам усіх партнерів вже передав майже 7 тис. т гуманітарної допомоги (продукти харчування, медикаменти, засоби особистої гігієни, одяг). На сьогодні до проєкту вже долучилися більше 15 українських та іноземних партнерів-донорів.

Про це Hubs.ua повідомили представники Common Help UA.

Гуманітарний проєкт Common Help UA був заснований у березні агропромхолдингом «Астарта-Київ»  разом з благодійним фондом «Повір у себе» (Віктора та Ірини Іванчиків).

Як інформують в Common Help UA, допомогу отримали 503+ тис. евакуйованих та постраждалих від військових дій українців, 130+ соціальних та медичних закладів України, які обслуговують 1+ млн людей. Загалом в рамках проєкту надано допомогу на більше $8,3 млн.

Зокрема, гуманітарний внесок «Астарти-Київ», як співорганізатора та одного з ключових партнерів проєкту, склав понад 60 млн грн. допомоги (більше 600 тон продуктів харчування, 85 од. автотранспорту та інші матресурси). Крім того, забезпечено: доставку 5,1 тис. т продовольства громадам в рамках гуманітарної місії з Посольством Швейцарії в Україні; доставку 3 тис. т гуманітарних вантажів Всесвітньої продовольчої програми ООН.

*

Top