Чорна п’ятниця близько: 4 лайфхаки для підготовки до шопінгу

На правах реклами

Залишилося зовсім небагато часу до старту нового сезону чорноп’ятничних розпродажів! Магазини вже підготували цінники з шаленими знижками, а кількість товарних категорій обраховується тисячами. Як у такому ажіотажі не купити зайвого чи непотрібного? Ми склали для вас невеликий чек-лист з підготовки до найбільшого розпродажу року.

Фінансові питання

Ніщо не стимулює економію в Чорну п’ятницю краще, ніж обмежений бюджет. Варто заздалегідь подумати, яка сума на витрати буде для вас прийнятною, і відкласти її. Таким чином ви купите лише те, що потрібно, без створення серйозних проблем для власних фінансових накопичень.

Якщо ви плануєте онлайн-шопінг, який найкраще підходить для актуальних воєнних реалій в Україні, варто завчасно перевірити банківські картки.

— Перегляньте встановлені ліміти для переказів коштів, зокрема за кордон. Адже вигідні сейли проводять магазини в усьому світі. Не варто втрачати шанс купити якісні речі майже за собівартістю. У зв’язку з війною в Україні НБУ обмежив валютні перекази, тому варто заздалегідь дізнатися про ліміти в техпідтримці вашого банку.

— На картках має бути достатньо коштів, щоб у момент оформлення замовлення не довелося бігти в термінал для поповнення рахунку.

— Варто пересвідчитися, що ваша банківська картка не протермінована.

Коли ви будете розуміти, скільки грошей плануєте витратити, можна переходити до наступного пункту підготовки.

Складіть список побажань

Це найприємніший етап. Варто подумати, чого вам бракує для комфорту вдома, на роботі, в подорожах. Можливо, ви давно про щось мрієте, але висока ціна товару зазвичай не дозволяє вписати покупку в бюджет витрат? Обов’язково варто скористатися умовами, які матиме Чорна П’ятниця 2022 на Allo.ua і нарешті купити необхідні товари, обравши їх з багатотисячного асортименту.

Ви можете скласти список у записнику, нотатках телефона, зберегти лінки чи додати покупки у кошик на улюблених сайтах. Для ефективної витрати часу варто скористатися сайтами-агрегаторами. На них зібрані прайси сотень магазинів.

Починайте відстежувати ціни заздалегідь

Це дозволить досягти одразу кількох цілей. Так ви будете знати стартову ціну товару, і вас не зможуть обдурити фіктивними знижками.

Підпишіться вже сьогодні на розсилку новин та акцій від улюблених сайтів та магазинів. Існують додатки, які збирають інформацію щодо цінової політики на Чорну п’ятницю. Досліджуйте вартість обраних товарів, щоб купити їх максимально вигідно.

Подумайте про доставку

Якщо ви купуєте щось габаритне, то може скластися так, що вартість доставки перекриє вигоду від покупки. Аби цього не відбулося, треба шукати магазин, де доставка входить у ціну девайса або є можливість самовивозу.

Якщо ви купуєте щось за кордоном, то можна звернутися по допомогу до баєра. Такий спеціаліст допоможе знайти товар, обере його точно за вашим запитом та організує доставку. Послуги баєра додадуть вартості покупки 10-15%, але вам не доведеться займатись організаційними питаннями.

*

Top