Чим може здивувати сучасний холодильник?

На правах реклами

Вочевидь, обладнання стало вкрай технологічним, що, здається, здивувати вже нема чим. Йдеться не тільки про роботів-пилососів, що говорять, чи про пральні машини, які знають скільки порошку треба використовувати, а ще й про холодильник з морозильною камерою, що дійсно може шокувати.

Найнезвичайніші функції холодильників

Висока конкурентність змушує виробників техніки випускати більш функціональні та технологічні продукти. Розглянемо найнезвичайніші функції холодильників:

  • Вай-фай – власники холодильників з такою функцією можуть діагностувати стан холодильника зі смартфона. І якщо виникають якісь проблеми, відразу про це дізнатися.
  • Сенсорні панелі – нема потреби щоразу смикати двері холодильника, аби дізнатися, що є всередині. Просто постукайте по ним, і вони стануть прозорими. Також агрегат оснащений датчиком руху і коли хтось до нього підходить, двері відчиняються самостійно.
  • Телевізор – на дверях високотехнологічних холодильників розміщений сенсорний екран діагоналлю 21,5 дюйма з покриттям Gorilla Glass. Всередині тієї ж техніки є камери, тому тепер можна побачити її вміст, навіть якщо ви знаходитесь на роботі або в магазині. Треба просто зайти в додаток та подивитися, яка їжа є вдома. Крім того, ще є можливість транслювати смарт ТВ на дисплей.

У часи глобальної діджиталізації, навіть побут стає більш технологічним та легшим процесом. Тому, що очікувати від технологій в найближчі роки, навіть уявити важко.

А чи варто переплачувати?

Звичайно, технологічність і функціональність дуже важливі, але за додаткові можливості треба буде добре заплатити. Тому зовсім не обов’язково купувати такий прилад, адже головне в холодильнику, щоб він був надійним та зі зручним для користувача температурним режимом. Також необхідно звернути увагу на те, наскільки зручно використовувати агрегат. Наприклад, чотиридверні холодильники, зручні не всім, оскільки через перегородку страждає корисна площа, внаслідок чого він здається більш містким, ніж є насправді.

*

Top