Благодійний фонд «ЕКВІ» збирає кошти на автомобілі для українських військових

За перерахування грошей клієнти компанії «Еквітестлаб» отримають додаткову знижку до 15%

Благодійний фонд «ЕКВІ» ініціював збір коштів на придбання двох авто для Збройних сил України.

«Друзі! Звертаємось до всіх, хто вірить в нашу перемогу та не втомлюється докладати своїх сил і робити добрі справи. Оскільки є гостра потреба у забезпеченні ЗСУ автомобілями, БФ «ЕКВІ» ініціює збір коштів на придбання двох авто. На передовій автомобіль – це не просто засіб пересування, а надійний бойовий побратим, який допомагає у виконанні складних військово-тактичних завдань та забезпечує мобільність наших захисників, адже кожна хвилина – це шанс на ЖИТТЯ», – повідомляється на сторінці FB фонду.

У організації повідомили про реквізити для надсилання коштів:

— найменування одержувача: Благодійна організація «Благодійний фонд «ЕКВІ»

— код одержувача: 44750430

— назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

— рахунок одержувача у форматі IBAN: UA423052990000026001006814537

— валюта: UAH

У свою чергу у компанії «Еквітестлаб» заявили, що нададуть додаткову знижку (до 15%) при купівлі діагностичних ІФА-наборів у разі перерахування коштів фонду на авто для української армії.

Благодійний фонд «ЕКВІ» був заснований як продовження ініціативи благодійної діяльності компанії «Еквітестлаб» (виробництво ІФА-тестів ТМ EQUI). З початком війни компанія безкоштовно надавала ІФА-тести медичним закладам та організувала благодійну допомогу гостомельській громаді (двічі на тиждень возить безкоштовні обіди).

«Еквітестлаб» відносно молода компанія. Нам ще менше десяти років. Розвивались поступово як український виробник медичних виробів на своїх грошах. Тому якимось соціальними проєктами не займались. Начебто й не до того було. Але тепер, враховуючи досвід у Гостомелі, створили благодійну організацію «Благодійний фонд «ЕКВІ». На період війни через неї будемо намагатись допомагати в залежності від наших можливостей та потреб людей», – розказала раніше в інтерв’ю виданню «24 канал» директорка компанії та фонду Анна Юрчук.

Фонд «ЕКВІ» вже долучився до гуманітарної допомоги Димерській селищній територіальній громаді. Зокрема волонтери фонду передали мешканцям села Демидів занурюваний електронасос для щоденного відкачування води та подолання наслідків руйнування дамби річки Ірпінь. Через розлив річки підтоплюються будинки мешканців села.

Крім того, на запит «ЕКВІ» допомогу мешканцям Херсонщини надав благодійний фонд «ФармРух» через спілку журналістів «Альтернатива», волонтери якої здійснюють гуманітарну підтримку населенню області.

*

Top