Безпека та зручність: Оплата та доставка продуктів онлайн

На правах реклами

Похід до найближчого продуктового магазину не повинен забирати час. Але багатьом покупцям доводиться миритися з очікуванням черги, виникненням проблем під час оплати або іншими неприємностями. Забути про можливі незручності дозволяє зручність онлайн-шопінгу.

Доступ з мобільного і можливість швидко знайти необхідні товари – тільки частина переваг. Широкий асортимент у продуктовому супермаркеті онлайн і додатковий функціонал допоможуть укласти вигідну і безпечну угоду, а після – отримати зібрані пакети в зручний час за домашньою адресою.

Доставка свіжих продуктів за лічені терміни

Використовувати інтернет-магазин завжди просто, легко і зручно. Каталог розділений на категорії, а додаткові розділи швидко помітні. Так, з головної сторінки сайту обирають бажаний супермаркет, необхідну продукцію та умови співпраці.

Клієнти отримують можливість вказати свої вимоги до персонального збирача і кур’єрів.  Оформити заявку на веб-ресурсі потрібно із зазначенням:

— Способу внесення коштів. Електронні платежі, готівка і розрахунок з використанням карти доступні всім користувачам. У формі потрібно вибрати бажаний метод після формування підсумкового рахунку за складений продуктовий кошик.

— Доставки свіжих продуктів. Отримати підготовлені пакети можна за домашньою адресою і у відділенні. Збір товарів проводять згідно з описом і вимог покупця. Вкажіть кращий варіант отримання, щоб зробити шопінг комфортнішим.

— Відправлення форми. Товари, які доступні в каталозі, можна відправити друзям і знайомим без незручностей. Для цього запропонована опція доставки з використанням послуг «Нової Пошти». Інтернет-магазин і транспортна служба гарантують виконання замовлень у встановлені терміни.

Вікно для перерахування інших побажань заповнюють перед відправленням форми в обробку. Менеджер зв’язується з клієнтом за кілька хвилин за умови, що замовлення відправлено в робочий час. Для виконання доставки необхідно вказати точну адресу та часове вікно.

Безпека транзакцій і захист особистої інформації

Система обробки особистих даних користувача включає використання протоколів шифрування. Інформація, яка була вказана покупцем, зберігається на віддалених серверах. Крім того, на сайті проводять збір даних для поліпшення обслуговування. Файли необхідні для створення персональних пропозицій.

Безпека транзакцій гарантована. Номер банківського рахунку та інші відомості система не збирає і не зберігає. Для повторного оформлення потрібно дати дозвіл для переходу на сторінку, де вказана інформація з переліком продукції та напоїв.

Оплатити підготовлений пакет можна кількома способами. Попередній платіж проводять через додаток онлайн-банкінгу. Внести кошти можна під час отримання. Для цього передбачена оплата з мобільного пристрою. Вибрати відповідний метод не складе труднощів: на сторінках є опис кожного з варіантів.

Реєстрація акаунта дасть змогу швидко оформляти заявки. Частина інформації буде заповнена автоматично. Дані адреси та платіжні методи потрібно вказувати окремо. Таким чином робота з сервісом доставки стане більш комфортною і менш витратною.

*

Top