Авіасполучення з Україною: АirBaltic скасувала нічні польоти

Компанія призупинила нічні польоти з/до України до кінця лютого 2022 року

Латвійська національна авіакомпанія airBaltic ухвалила рішення призупинити нічні польоти з/до України до кінця лютого 2022 року, наголошується в повідомленні на сайті компанії, передає Hubs.ua.

«Авіакомпанія продовжить виконувати рейси з Києва і до Риги, і до Вільнюса. Безпека наших пасажирів і співробітників є головним пріоритетом airBaltic. airBaltic перед кожним рейсом оцінює поточну ситуацію і слідує рекомендаціям офіційної влади. airBaltic є гнучкою авіакомпанією у міру необхідності», — наголошується в повідомленні.

Цього тижня airBaltic планує виконувати денні рейси між Києвом та Ригою, а також два рейси між Києвом та Вільнюсом.

Через тимчасове призупинення польотів авіакомпанія скасувала п’ять нічних рейсів між Києвом та Ригою, а також два рейси між Одесою та Ригою. Авіакомпанія зв’яжеться з пасажирами зазначених рейсів та запропонує їм перенести бронювання на інші рейси.

Як повідомлялося, Мінінфраструктури веде переговори з українськими авіакомпаніями щодо заміщення скасованих іноземними авіакомпаніями рейсів.

airBaltic (Air Baltic Corporation AS) з’єднує Балтійський регіон із понад 70 напрямками в Європі, Близькому Сході та країнах СНД.

Акціонерне товариство AirBaltic було засноване в 1995 році. Головним акціонером авіакомпанії є Латвійська держава, якій належать 96,14% акцій. Ларсу Туесену, через ТОВ Aircraft Leasing 1, що повністю належить йому, належать приблизно 3,86% акцій.

Нагадаємо, скандинавська авіакомпанія Scandinavian Airlines з 20 лютого скасувала польоти до України.

*

Top