Військові росії під контролем фсб організували масштабне мародерство на окупованих територіях України – джерело в розвідці
Фото з сайту АрміяInform

Особовий склад начебто незадоволений централізацією процесу пограбувань українців

Командири військових частин та підрозділів збройних сил російської федерації разом із співробітниками військової контррозвідки федеральної служби безпеки росії організували масове мародерство на окупованих територіях України.

Про це пише Guildhall з посиланням на джерело в українській розвідці.

«Встановлено, що командиром 503 мотострілкового полку 19 мотострілкової дивізії 58 Загальновійськової армії (в/ч 75394) полковником Євгеном Малигіним спільно зі співробітником фсб рф Іваном Загуборним організовано масштабне мародерство та пограбування місцевого населення в окупованому Мелітополі», – йдеться у публікації.

«Такі процеси вже призвели до зростання морально-психологічної напруги в підрозділах полку, особовий склад звинувачує командування в постановці цілей мародерства та вивезення награбованого до росії понад ніж завдання щодо ведення бойових дій. Низка військовослужбовців шукають можливості донести інформацію про те, що відбувається вищому командуванню, і готові давати особисті свідчення», – повідомили у розвідці.

Нагадаємо, раніше Службою безпеки України було опубліковано аудіоперехоплення розмови мародерів зс рф, які повідомляють один одному, що представники фсб відбирають у них награбоване.

*

Top