В Україні запустили англомовний сайт-репозиторій правди про війну в Україні – We are Ukraine. Для розповсюдження фактів через соцмережі

В одній точці зібрані ключові факти

Команда консалтингової групи One Philosophy запустила англомовний сайт-репозиторій правди про війну та силу України: We are Ukraine.

Cайт: https://www.weareukraine.info/

Instagram-сторінка: https://instagram.com/weareukraine.info

«Це ключові факти російсько-української війни, підтримки світом України, думки українських та міжнародних лідерів думок, погляди на українську життєстійкість, економіку, культуру, історію та актуальні заклики до дії з посиланням лише на перевірені джерела інформації», – пишуть розробники.

Як пишуть в One Philosophy, в одній точці ви можете отримати й поширити серед колег та клієнтів з інших країн факти через будь-яку зручну вам соціальну мережу. Користувачі можуть завантажити відповідні матеріали, використати під час заяв або ж публікацій у медіа, а також стежити за порадами, як підтримувати Україну бізнесом чи громадянами.

Мета проєкту дати розуміння людям у всьому світі: сьогодні майбутнє людства вирішується в Україні.

«Україна сьогодні виступає щитом свободи усього світу, який в нашій особі атакувала Росія. Росія не просто брутально забирає шанс на мирне життя чи демократію, вона заперечує наше право на існування. Тому кожна дія кожної людини й організації має значення у цій війні. Коли ми разом транслюємо правду і нашу позицію, ми – непроникна стіна щитів, яка зможе захистити не лише Україну та Європу, а й нарешті створити передумови для справжнього тривалого миру у 21му сторіччі», – відзначає Наталія Попович, засновниця консалтингової групи One Philosophy, яка стала ініціатором проєкту.

Оскільки Росія вторглась в Україну на хиткому фундаменті реінтерпретації історичних фактів та множинної брехні, We are Ukraine буде постійно поширювати правду про те, що відбувається в Україні та її контекст, аби разом мобілізувати світову спільноту навколо нашої спільної справи – безпечного майбутнього світу.

Проєкт ведеться англійською мовою. Ініціатори закликають щодня ділитися його інформацією у соціальних мережах, особливо з іноземною аудиторією.

Репозиторій створено командою консалтингової групи One Philosophy та IT-компанією Empat за підтримки волонтерів. Портал використовує інформацію з офіційних державних веб-ресурсів, надійних інформаційних джерел, сайту ukraine.ua, Українського інституту, виставки Ukraine WOW, проєкту 30ua.info, Українського кризового медіа-центру та інших.

*

Top