РФ готова до переговорів

Росія готова відправити до Мінська на переговори з Україною свою делегацію

Росія готова відправити до Мінська на переговори з Україною свою делегацію, повідомив журналістам прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає Hubs.ua.

«Як відомо, сьогодні президент України Зеленський заявив про готовність обговорювати нейтральний статус України. Спочатку президент РФ Володимир Путін говорив про те, що метою операції є допомога ЛНР і ДНР, зокрема шляхом демілітаризації та денацифікації України. А це, власне, і є невід’ємним компонентом нейтрального статусу», — сказав Пєсков.

«У цьому контексті у відповідь на пропозицію Зеленського Володимир Путін готовий направити до Мінська російську делегацію на рівні представників міністерства оборони, міністерства закордонних справ та адміністрації президента для переговорів з українською делегацією», — повідомив речник президента.

Нагадаємо, Рада нацбезпеки і оборони України після російської атаки оголосила воєнний стан.

коментаря;

  1. Євген said:

    Ніяких нейтральних статусів України! Це зрада зеленого! Негайне припинення бойових дій, вивід російських окупаційних війск з Криму та сходу України, матеріальна компенсація за нанесені збитки! Москальвидихається і лише тому погоджується на цю зелену зраду!!!

  2. Олександр said:

    Який Мінськ !!!!
    Вони нас зрадили !!!!
    Може Польща?
    Чи хуйло зассить )

*

Top