Нардеп Березюк прекращает демарш на Банковой

Глава фракции «Самопомощь» считает, что политсиле «не с кем говорить» в АП

Народные депутаты из фракции «Самопомощь» объявили об окончании голодовки под Администрацией Президента, которую они объявили из-за кризисной ситуации с мусором во Львове, — заявил сегодня на Банковой журналистам лидер парламентской политсилы «Самопомощь» Олег Березюк.

«Я думаю, что мы сейчас будем больше нужны Львову, который завтра собирается на вече, для того, чтобы быть там, потому что Львов должен сказать свое слово. Здесь, по большому счету, не с кем говорить. Мы решили, что мы сегодня с Тарасом заканчиваем этот непростой путь, но начинаем путь от власти к своим домам», — сказал он.

Отвечая на вопрос, означает ли это, что нардепы прекращают голодовку, Березюк ответил утвердительно и призвал львовян выходить на вече, которое состоится завтра днем во Львове на площади Рынок.

Напомним, Березюк объявил голодовку 19 июня из-за мусорного коллапса во Львове. Затем к нему присоединился член фракции Тарас Пастух и вице-спикер Верховной Рады Украины Оксана Сыроид. Последнюю сегодня госпитализировали в связи с ухудшением состояния здоровья.

Один коментар;

  1. Кость said:

    Віницькі містечкові, базарні зчіпилися з львівськими, шляхетними, вишуканими, і у них не було інших пройомів, ніж базарних, тому вони і вдарили по яй…, вірніше сміттям. Так, маючи в руках передмістя, можна будь-яке місто в баранячий ріг скрутити, багато розуму не треба, головне не соромитись. Але правий був Березюк в сьогоднішній промові: «вірте тільки Богові і собі», бо команда Садового теж не янголи з крильцями. Два роки тому вони підкинули в команду Саакашвілі такого буцім-то «янгола», Марушевську, яка чарівно тріпала волоссям і промовляла піднесені речі, а в цей час різні «мамуки», прикриваючись її коротенькою спідничкою, шурували на одеській митниці, заробляли гроші для продовження гастролів і перенаправляли товарно-грошові потоки на інші митниці, і команді Садового від цього добряче перепало. Команда Саакашвілі прибула в Одесу не для того, щоб наводити лад, а щоб банально зрубити бабла та зробити піар-трамплін для захоплення посади прем’єр-міністра України, ну а перший віце-губернатор Жмак мав ще віджати і віджав на користь Курочкина у Коломойського нафту і нафтовий бізнес в Одесі. Команда гастролюючих реформаторів і не думала ламати через коліно ригів, солнцевських бандюків та інших рашистських прихвостнів, замість цього вони їм віртуозно злили місцеві вибори, заблокувавши місцеві патріотичні сили. Весь цей час Садовий активно підтримував Саакашвілі, який просто глумився над Одесою і регіоном, і за це має нести свою долю відповідальності. Якщо чесність, то честність, а якщо почав шахраювати і тебе кинули інші шахраї, то не скавули про чесність.

*

Top