Міністр оборони висловився за легалізацію вогнепальної зброї в Україні

Потрібно ухвалити закон, який би регулював обіг зброї та легалізував її

Міністр оборони Олексій Резніков висловився за легалізацію вогнепальної зброї, — сказав він, відповідаючи на запитання народних депутатів під час урядової години, передає Hubs.ua.

Він підкреслив, що давно потрібно ухвалити закон, який би регулював обіг зброї та легалізував її.

«Я переконаний, що це потрібно зробити. Тому що в Україні немає закону, який у принципі регулює обіг зброї. У нас тільки відомчими актами це регулюється. Тому я дуже щиро вірю, що український парламент нарешті ухвалить закон, в якому буде все нормовано», — зазначив міністр.

Раніше в інтерв’ю ЗМІ Резніков заявляв, що громадяни повинні мати право на зберігання, але не носіння короткого ствола. Він зазначав, що в багатьох країнах це є, і це підвищує безпеку громадянина та зменшує злочинність.

Нагадаємо, в минулому році Верховна Рада не підтримала ні один із двох законопроектів, що передбачає легалізацію ринку зброї.

 

коментаря;

  1. Укроп said:

    Звучит красиво, если читать толь ко заглавие. По мнению министра на улице угрозы жизни и здоровью нет. Боится, что подконтрольных им бандитов и титушек тупо начнут отстреливать?

  2. wirex said:

    Не розумію логіки резнікова . Він заявив, що громадянин має право на купівлю і ЗБЕРІГАННЯ ВДОМА короткого ствола . І це, за його логікою, зменшить злочинність і підвищіть безпеку громадян ? Тобто короткоствол лежить вдома, а його власника ВБИВАЮТЬ на вулиці… А де ж збільшення безпеки громадян ? У Молдові дозволено громадянам МАТИ Й НОСИТИ КОРОТКОСТВОЛ ! Після затвердження цього закону на 75% зменшилася кількість тяжких злочинів і злочинів проти особистості. А коли ствол буде лежати вдома то є він чи немає його , — для злочинців на вулицях це не суттєво , людина є беззбройною ! Це не логіка, це дурня !

*

Top