Киев занял второе место в рейтинге самых важных туристических мест

Рейтинг возглавила Гваделупа

Столица Украины заняла вторую строчку в рейтинге 50 самых интересных и живописных мест мира, которые стоит посетить в текущем десятилетии по версии туристического портала Big 7 Travel.

Составители рейтинга отметили динамично развивающуюся гастрономическую культуру в Киеве, где активно открываются новые кафе и бары. По их мнению, в двадцатых годах этого века Киев ожидает настоящий бум туристов из-за уникального разнообразия города. Не оставили авторы без внимания и исторические памятники. Традиционно они отметили красоту древних храмов и памятников.

Также издание советует обязательно посетить Чернобыльскую зону, чтобы узнать о страшной трагедии, произошедшей здесь в 1986 году, а также изучить жизнь советской Украины в 1980-х годах.

Рейтинг возглавила Гваделупа, заморский департамент Франции, находящийся на Карибских островах. Издание отмечает, что это место чуть ли не лучшее в регионе из-за небольшого количества туристов и уникальной природы.

Примечательно, что многие популярные туристические места планеты оказались в рейтинге далеко позади Киева. Например, американский Бостон занял третье место, а Коста-Рика — четвертое. Европейские города заняли последние места топа. Берлин оказался на 46 месте, а София — на 49.

Напомним, в начале января новогодняя елка на Софийской площади в Киеве попала в топ-5 самых красивых  в Европе.

коментаря;

  1. Роза said:

    Київ — столиця України, Україна — не російська держава з її російською мовою, а українська держава з її українською мовою. Українська мова є мова української держави України, ферштейн? У Канаді знають, а в Україні цього не знають??? Дивина.. А як канадцям, коли приїздять в Україну, із вами в Україні спілкуватися? Російської вони не вчать, вони вчать лише англійську і українську, і між іншим, і нові діти українців, — російську не вчать, їм ліпше знати як іноземну — англійську. Чи вам любіші росіяни як читачі, ніж громадяни України та закордонні українці, вихідні з України? Може ви б писали перш українською, як і личить відповідно статусу держави, і ще б ставили такі значки «укр»,»анг», як багато вже українських видань, а російською (як вона вам така мила) у себе вдома?,- вона не потрібна нам

  2. Роза said:

    Будуть в Україну приїжджати туристи, перед виїздом вивчать українську мову, а прийдуть — опсь, а Україна країна не своя, її всю окупували окупанти, і не зможуть спілкуватися в Україні ні з ким, бо ви просите до себе туристів, а мови своєї країни не знаєте (сором то який, і ні совісті, ні стида), не хочете не тільки знати, а й використовувати та пропагувати, як туристичну хоча б, титульну мову держави. І англійська вам не до вподоби, як перша міжнародна. тут їх немає. А російська уже ні, — втратила вона свій у світі авторитет, через окупацію України, зараз нарід за межами України більше українську замість російської вчить. Так що — вчіть і ви, щоб з українською в Україні гостей приймати. Невже вам так тяжко вивчити її там де чути на кожнім кроці? Невже ви тупіші що її вивчення ніж африкани, а вони, між іншим, гарно її вживають, якщо вчать. Вам не соромно показувати себе такими нездатними?

*

Top