Вятрович против инаугурации 19 мая

Это день памяти жертв политрепрессий

Глава Института национальной памяти (УИНП) Владимир Вятрович напомнил, что на каждое третье воскресенье мая приходится День памяти жертв политических репрессий, поэтому 19 мая является неудачной датой для инаугурации президента, — написал Вятрович в facebook.

«Звучат предложения о проведении инаугурации президента 19 мая. Дата крайне неудачна — это День памяти жертв политических репрессий, определенный Указом Президента в 2007 году. То есть это траурный день в который проводятся траурные мероприятия по всей Украине, ограничены развлекательные мероприятия и развлекательное вещание на ТВ», — написал он.

«Комик Владимир Зеленский позволял себе шутки над Голодомором, президент Владимир Зеленский не имеет права на глумление над памятью о миллионах жертв репрессий», — добавил Вятрович.

коментаря;

  1. Василь said:

    Що це ще за шавка? Нехай відповість за знищене виробництво, виїзд квіту нації за кордони…. Болтуни, — непотріб!

    • наталя said:

      шавка-це ти після такого допису. Це історик і нічого дурного він на увазі не мав. А от тобі треба читати історію, бо вона має здатність повторюватись.
      А «цвіт нації» виїжджав і виїжджає точно не через В’ятровича.

    • Алена said:

      Вятрович, а чи вас не забагато???Щось ви зовсім загнобили наш народ своїми днями пам»яті!

  2. крымчанин said:

    паучки в бандеровской банке на лесной полянке
    но лесничий придет обязательно!

  3. Игорь Борисович said:

    Інавгурацію можна влаштувати раніше. Скажімо 17 травня 2019.

  4. Ёг Инквизитор said:

    вятрович — заткнись НАХУЙ!
    Руденко — нахрен ты это публикуешь?
    дебилы оба.

  5. Гость said:

    Один вятрович против? День памяти политрепрессий? Так никто и праздновать не будет. Это обычная церемония. А репрессии начнутся для дармоедов, которые сколько лет гнобят страну и вятрович в том числе.

    • Михаїл said:

      Від «гостей» московських звільнитися наше першочергове завдання. Інакше, вони не дадуть нам розвиватися. Це московська гниль і нечисть, клопи і воші, гниди й паразити, шаровики і пролетарські ледарі…

  6. Сергей said:

    А, що Вятрович вповноважений визначати дату інаугурації Президена України. Наскільки мені відомо цей пан не є народним обранцем. Один з директорів, одного з інститутів.

  7. оксана said:

    Що воно собi уявило? хто це такий? Так ось, нiхто -тобi 75 % кажуть що пiшов ти ….. !!!!тiльки 19!!!!!

  8. Михаїл said:

    Політична гра може бути скоординована звідусіль (і з Москви також). Вятрович мусить бути більш виваженим і відповідальним у тій ситуації, в якій нині перебуває Україна.

  9. прохржий said:

    Ты хоть урывок полумай что ты наляпал сдесь ,,ник то праздновать не будет… в день памяти жертв политрепресий

  10. Сергій said:

    Після прочитаного чомусь згадав фразу зі старого радянського фільму: «Дядя Петя, ты дурак?»

  11. МІКІ said:

    Вятрович має рацію , повністю його підтримую! Інаугурацію можна перенести раніше або пізніше, булава від клоуна вже не втече!!!!

  12. Анатолий said:

    Эй, Вятрович, и иже с ним,» геть с посад», опозоренных вместе со своим хозяином!
    Хватит терпеть ублюдка от истории, которую он с указания Пороха насиловал все эти годы правления антинародного режима.
    Боишься потерять теплое местечко — напрасно: оно уже потеряно решением 75% всего народа и ты не указ нам.
    Дождешься гнева людей. Лучше свали сам -целее будешь!

  13. Тамара said:

    Володю, ти з дуба впав? Який зв’язок між інавгурацією і розважальними заходами? Та якщо інавгурацію відкласти до 27-го травня. а тим більше до 3 червня, то ця шайка злодюг, що видають себе за депутатів, позбавить президента всіх функцій і за півроку остаточно знищить Україну. І ніякий ІНСТИТУТ національної пам’яті вже нікому не буде потрібен, бо й пам’ять про українців невдовзі буле стерто. Невже ти цього не розумієш? Чи, може, ти лише вдаєш із себе патріота, а сам прислуговуєш баригам?

    • Алена said:

      100%. Навіть не сумніваюсь, що зграйка БПП та НФ будуть робити усе, щоб зірвати це святе дійство. Хочу нагадати, що Порошенкові ніхто нічого не зривав. Тільки бійці падали без тями…

  14. Ольга said:

    Легче избавиться от одного Вятровича, чем напрягаться по поводу его претензий. Создал кучу поминальных дней, мы так давно ещё не скорбили, как после активизации Вятровича. Пусть все поминальные дни объеденит в 1 день национальной памяти, а не делает из украинцев скорбящую массу.

  15. Valery said:

    Однако, сколько сучар в стране, говняный комик со своей ж… бандой ближе украинцев, погибших. Здохните вы все сучары. И главное от голода, который вам устроит главный жи…ок

    • Алена said:

      Что-то ты молчал, когда «главный жи…ок» Вальцман устроил войну на Донбассе! Где был ТЫ? В кустах?

    • Руслан said:

      Люди через Твого Пороха збідніли , а він навпаки, матері плачуть за дітьми загинуло через Вашого скільки , що Янукович протів Петі сама невинність, Хоча Влада клялась провести розслідування про Майдан , но де там , якщо в самих рило в крові, Після виборів поняв що в нас прокурорів, суддів і всяких там службовців , і ще чуть зомбованих 25% . Жах.

*

Top