В Украине выросли долги по зарплате

На 6,3%

Задолженность по выплате заработной платы в Украине в июне 2018 года увеличилась на 6,3% по сравнению с маем и на 1 июля составила 2,723 млрд грн., — сообщает пресс-центр Государственной службы статистики.

Согласно данным ведомства, с начала года задолженность по выплате зарплаты выросла на 15%. Задолженность работникам экономически активных предприятий на 1 июля составила 1,566 млрд грн (111% по сравнению с 1 июня 2018 года).

При этом данные приводятся без учета аннексированной территории Автономной Республики Крым и Севастополя, а также части зоны проведения операции Объединенных сил.

Напомним, в Украине выросла зарплата.

коментаря;

  1. дровосєк said:

    А хто за це сидить у тюрмі ? Адже в країні давно діє закон про кримінальну відповідальність за невиплату ЗАРОБЛЕНОЇ зарплатні ! Якщо це винуватий Гройсман — то чому він не на нарах, а керує !? Він же заявляв, що покаже, як керувати ! Обісрався, як у всі до нього ! Якщо винуваті профільні міністри — на нари ! Не може ж такого бути, що люди працювали, створили продукт, а їм якийсь мерзотник-геноцидник не платить зарплатню… Адже така колізія передбачена у Кримінальному Кодекся, як ЗЛОЧИН ! А ніхто не сидить ! Злочин є, а покарання за злочин немає ! А чому ЗАКОН не працює ? Та тому, що немає держави !!! Є зборище бандитів та їхніх об’єднань, які назвали себе хто «президентом», хто «прем’єром» , хто «спікером», хто «нардепом», хто «генпрокурором» … Але НІХТО з тих банд і бандитів НЕ ВИКОНУЄ ЖОДНИХ ЗАКОНІВ, ПОЧИНАЮЧИ З КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ! Щось там пишуть, якісь «закони» та «реформи» приймають, але всі ті закони та реформи , — то є збірники туалетного папіру, адже НІХТО І НІКОЛИ З ТИХ БАНДИТІВ ЇХ НЕ ВИКОНУВАВ, НЕ ВИКОНУЄ І НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ВИКОНУВАТИ !!! Кому як вигідно, так вони й роблять , кожного дня підтираючись Конституцією та «законами» !

  2. Владимир said:

    Власти выгодно, что бы не работали законы: «КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ Стаття 175 . Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат
    1. Безпідставна невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи іншої установленої законом виплати громадянам більш як за один місяць, вчинена умисно керівником підприємства, установи або організації незалежно від форми власності чи громадянином — суб’єктом підприємницької діяльності, —
    карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.»

*

Top