Против строителей-подрядчиков Керченского моста введут санкции

Кабмин готовит список компаний

Министерство инфраструктуры Украины включает в список санкций все компании, работающие на объектах строительства Керченского моста в аннексированном Россией Крыму, — сообщил министр инфраструктуры Владимир Омелян.

«Мы отслеживаем все подрядные организации, которые работают на этом объекте и включаем их в список санкций. Информируем также и другие государства, союзников Украины о включении компаний в черный список», — сказал он.

Однако относительно самой техники, по словам министра, «вопрос другой».

«Если это были прямые контакты, мы реагируем. А если были закупки из третьих-четвертых рук, реагировать сложнее, поскольку это не был прямой контакт с производителем», — сказал Омелян.

Напомним, Украинские беспилотники начали патрулировать админграницу с Крымом.

коментаря;

  1. Данило said:

    У нашіх інформаціях багато разів вже писалось, що той міст фактично нежиттєвоздатний, що вже розвалюється, що просідає, що не зходяться кінці між його прольотами.
    За логікою слід понімати, що тих будівельників, які його так будували, треба не санкціями довбати, а навпаки нагородити державними нагородами.
    А наявність необхідності в санкціях, стосовно будівельників мосту, свідчить про те, що вихзодить, що з мостом все нормально, мост добрячий вийшов.
    Виходить в сенсі інформаційної бородьби з окупанітами ми самі собі знову наср.ли.

  2. віктор said:

    Придурки….міст вже збудовано а вони введуть санкції , а де ви були 4 роки тому .ОДНИМ СЛОВОМ УРОДИ ПИШУТЬ , а придурки читають…

  3. Юрый said:

    Ще за часів президентства Л. Кучми йшла мова про будівниство Керченського моста. Я тоді зауважив,
    що цей міст пригодиться Путіну, коли він захватить Крим. Мене тоді обплювали. Сьогодні Путін будує міст сам. Скільки б там не пророкували, що міст розвалиться, цьоо не буде. Путін не та людина, яка спроможна
    на легковажні вчинки. Міст не тільки економічний, але й політичний об»єкт. Не т реба було Крим віддавати. Але Кричали, що Європа нам допоможе! Допомогла. А Росія Крим вже не віддасть, якими б санкціями їй не погрожували, тим біль ше, що ці санкції їй, як кажуть, що слону дробина

    • Юрыю said:

      Не слону дробина, шановний Юрый!
      Зараз верещать і добряче!
      Де зник їх колосальний Стабфонд?
      «Путін не та людина, яка спроможна на легковажні вчинки»-він не людина, а хворе створіння, а що у нього-шизофренія&параноя-хіба це вже принципово?

  4. Серж said:

    Это про каких строителей йде мова? Про нащих? Так таварообіг з агресорами зростає, тобто вигідно воювати. За що ж санкції?

    • Лл said:

      Для приличия. И перед США подлизаться — вдруг «материальную помощь» подкинут?

  5. Sirko Ukr said:

    Мабуть санкції ще ранувато.. Можна ще почухатись років так з пять-десять. От коли вже всі, хто може і не може «включить» санкції проти НАШОГО агресора, чи коли москалі відгризуть пів України, тоді вже і нам пора буде санкції застосовувати… А поки що бабло на першому місці)))

  6. Ostap said:

    Просто подумайте- чому до цього часу йде війна на Донбасі? Чому Крим російський, а Кубань не українська? Кому це вигідно? І хто багатіє? Чому наш уряд нічого не робить, а лише піариться? Чому наш уряд проти нашого народу? Чому в Раді одні злодюги та бандити? І вам все стано зрозуміло. Для цього навіть не потрібно мати вищу освіту! А санкції наш уряд введе після успішної здачі мосту в експлуатацію, якщо путлер дозволить ввести ці санкції….

  7. Дмитрий said:

    сдаётся мне, что на строительстве этого моста работают и граждане Украины… По-правильному, и их надо привлекать к персональной ответственности. Я инженер-наладчик турбинного оборудования… После аннексии Крыма наотрез отказался ездить на крымские электростанции… так мои коллеги с радостью туда отправились

  8. Ны хахол said:

    Довольно ваших понтов,против Ротенбергов уже ввели,а ваше «здрасте» не кому не надо

*

Top