New Political Generation: хочеш розпочати політичну кар’єру – спочатку отримай знання

Мета унікальної освітньої програми – політично освічена українська нація

16-18 листопада 2018 року у Києві стартує унікальна освітня програма «НОВА ПОЛІТИЧНА ГЕНЕРАЦІЯ УКРАЇНИ», учасники якої отримають  концентрований згусток професійних знань у сфері політики.

Програма заходу складається з авторських лекцій та майстер-класів кращих фахівців, як академічних теоретиків (викладачів НаУКМА), так і політологів-практиків. Учасники заходу отримають відповіді на запитання: чому українському суспільству потрібні нові політики; як розпочати політичну кар’єру; як створити свою команду; які ефективні стратегії в публічній сфері та політтехнології обрати тощо. Обговорюватимуться актуальні для України теми запиту на нові обличчя в політиці, блокчейн-демократії, сучасних ідеологій, методів боротьби з популізмом.

Серед лекторів – професура кафедри політології Національного університету «Києво-Могилянська академія» (Сергій Кисельов, Олександр Дем’янчук,  Максим Яковлєв,   Людмила Зубрицька,  Іван Гомза), а також відомі українські політологи та технологи  (Ірина Сєрова, Олексій Боровський, Тарас Семенюк, Петро Охотін, Микола Давидюк, Олександра Пікуза).

«Наша мета – політично освічена українська нація. Для цього ми і започаткували NPG. Це освітній майданчик для тих, хто спраглий до знань. А ми готові ними ділитися, використовуючи науковий та викладацький потенціал Могилянки та досвід політологів-практиків», – зазначають фундаторки програми Ірина Сєрова та Людмила Зубрицька.

Ініціатор програми – ГО «NPG», освітні партнери – Інститут громадянської освіти ім. С. Рябова НаУКМА та Школа політичної аналітики НаУКМА. Генеральні партнери заходу – ГО «Re:Старт» та юридична компанія «Imperium». Інформаційні партнери: інформаційні портали Hubs та «Нова Влада», «Кореспондент.net», «Деньги.ua», ТРК «Рудана».

Програма – безкоштовна, до неї можуть потрапити усі охочі, зареєструвавшись на сторінці проекту: https://www.facebook.com/NPG2018.

*

Top