Названо лауреатів будівельної премії у 2022 році

Нагороджено 10 забудовників та девелоперських проєктів

Експертна рада підбила підсумки премії «Український Будівельний Олімп-2022». Професійною нагородою відзначені столичні та регіональні будівельні компанії та новобудови.

До Експертної ради премії входять представники професійних спілок та асоціацій підприємців, ріелторів, фахівців з нерухомості. Відбір лауреатів премії здійснюється методом експертних оцінок. Основними критеріями відбору є репутація компанії у професійній спільноті; наявність інновацій, технічних та технологічних нововведень; виконання зобов’язань перед клієнтами; нові проекти, програми, об’єкти житлової нерухомості. За підсумками року серед учасників та об’єктів будівельного ринку премією у певних номінаціях відзначені такі забудовники та новобудови.

— BudCapital, Київ, номінація провідний девелопер Київщини. За багаторічний досвід та участь у близько тридцяти проектах столичної житлової нерухомості.

— Інтергал-Буд, Київ, номінація лідер будівельної галузі – за реалізацію понад 70 проектів на ринку нерухомості, широку географію будівництва, інвестиції у інфраструктуру та сучасні технології.

— Comfort Life, Ірпінь, номінація девелопер року. За масштабні проекти, високі темпи будівництва, впровадження нових технологій.

— Креатор-Буд, Тернопіль, номінація забудовник року. За масштабні проекти, дотримання стандартів будівництва.

Білий шоколад Development Holding, Київ, номінація інвестиційна привабливість нерухомості. За багаторічний досвід будівництва, дотримання архітектурного стилю новобудов, ландшафтний дизайн.

— ЖК SKY AVENUE, Київ, номінація новий стандарт сучасного житла. За сучасний проект з шести будинків (розвинена інфраструктури, дозвілля, система розумного будинку, тощо).

— ЖК Riverside, Київська обл., с. Погреби, номінація заміський комплекс року. За заміський комплекс з розвиненою інфраструктурою (парк, дозвілля, пляжна зона, тощо).

— ЖК На Прорізній, Київська обл., Гостомель, номінація європейський стандарт екологічного житла. За будівництво комплексу з використанням енергозберігаючих технологій, власна інфраструктура, ландшафтний дизайн.

— КМ SOHO, Ужгород, номінація найкращий архітектурний проєкт Закарпаття. За будівництво містечка, 73 котеджі, стиль – український етнобарнхаус (поєднання закарпатської етніки, лофта, мінімалізму та біо-тека), розвинена інфраструктура.

— ЖК Senator, Чернівці, номінація краща новобудова міста Чернівці. За проект з 16 будинків; розвинена інфраструктура, у тому числі спортивна.

Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою у 2006 році, щорічно відзначаються будівельні проєкти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному сайті премії.

*

Top