Клуб експертів випустив тижневий огляд подій в Україні та світі

Відеоогляд актуальних подій та заходів протягом тижня з 29 серпня по 4 вересня

Засновник Клубу експертів Максим Уракін разом із ведучою Ольгою Левкун розповіли про головні події в Україні та світі у період з 29 серпня по 4 вересня 2022 року.

В Україні цей тиждень досить насичений різними подіями та заходами. Зокрема, мова йде про проведення кількох конференцій та круглих столів, присвячених підтримці економіки під час війни, перспективам розвитку банківського сектору, інформаційній безпеці, тощо. У подіях у якості спікерів беруть участь всесвітньо відомі економісти та політики: Френсіс Фукуяма, Олівер Гарт, Іван Міклош, Лєшек Бальцерович, тощо.

Серед світових подій можна виділити зустрічі керівників військових та дипломатичних відомств країн Євросоюзу, на яких присутні й українські представники. Головна тема зустрічей – нарощування підтримки України. Очікується публікація актуальних статистичних даних провідними економіками світу. Серед спортивних подій найголовнішими є старт світових турнірів – тенісний US Open та Євробаскет-2022, який пройде одразу в чотирьох країнах.

Серед значущих заходів – проведення кількох міжнародних конференцій та виставок, зокрема діалог B-20 – G-20 в Індонезії та IFA-2022 в Берліні.

Про ці та багато інших подій дивіться у ролику на каналі Клуб експертів за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=Q1tgMkGvmlg

*

Top