Клуб експертів випустив огляд подій в Україні та світі, які проходять цього тижня

Відбудеться кілька заходів, присвячених відновленню та розвитку економіки

ЛевкунНа YouTube-каналі «Клуб експертів» вийшов новий відеоролик, присвячений актуальним подіям і заходам, які відбуватимуться на початку листопада 2022 року. У відеоогляді засновник клубу експертів Максим Уракін разом із ведучою Ольгою Левкун розповіли про найважливіші анонси подій на найближчий час.

Зокрема, в Україні найближчими днями відбудеться кілька заходів, присвячених відновленню та розвитку економіки, бізнесу та впровадженню інновацій. Серед них можна виокремити Digital Regions Week, який з вівторка проходить в Бучі (Київська обл.) у центрі Дія.Бізнес. У середу відбудеться презентація Інтерактивної карти руйнувань агросектору України, на якій очікується виступ міністра агрополітики Миколи Сольського та голови профільного комітету ВР Данила Гетьманцева. Того ж дня відбудеться II Національна конференція «Жіноче лідерство з децентралізації та місцевого самоврядування в контексті війни».

У світі найближчим часом також очікується кілька надважливих подій, головною з яких стануть довибори до Сенату і Конгресу США, що відбудуться 8 листопада і визначать партійний склад цих органів на найближчі 6 років. У сфері економіки інтерес представляють стратегічна конференція для нафтогазової галузі ADIPEC 2022, що відбудеться в ОАЕ, і конференція ООН зі зміни клімату в єгипетському Шарм-ель-Шейху.

Зі спортивних подій можна виділити чергові матчі провідних українських клубів у єврокубках.

Про ці та багато інших подій дивіться в новому ролику на каналі Клуб експертів за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=PuFHZb91apM

*

Top