Арбузова сняли из базы международного розыска

ГПУ готовит беглецу новое дело и новый розыск

Адвокат  беглого экс-главы Национального банка Украины Сергея Арбузова Сергей Ковалев сообщил, что его клиента сняли из базы розыска Интерпола.

«Интерпол отменил международный розыск Арбузова. Тем самым Интерпол возобновил его право на свободное передвижение. Этому решению предшествовало решение комиссии по контролю за файлами Интерпола», — сообщил Ковалеви уточнил, что новое подозрение, предъявленное Арбузову накануне, связано с нежеланием Генпрокуратуры «мириться с поражением».

«Не желая мириться с поражением, Генпрокуратура объявила подозрение нашему клиенту по делу Укртелекома. При помощи этого подозрения они пытаются вновь добиться объявления Арбузова в розыск. Делу Укртелекома три года, ранее наш подзащитный там не фигурировал», — пояснил адвокат.

Тем временем, в деле о госизмене Януковича тоже есть новости: сегодня суд перенес заседание на 29 мая. Беглый экс-президент не вышел на связь.

По материалам «Интерфакс-Украина».

коментаря;

  1. шлагбаум said:

    да нічого не вийде…. Арбузов вже відкупився особисто і в Порошенка , і в Луценка…. Бабло знову перемогло так звану Революцію гідності… Чому так звану ? Бо патріоти України , а їх тисячі, людей, що мають честь і гідність творили ту Революцію, а на крові героїв Небесної сотні до корита припливла мерзота і нечисть , негідники типу ляшків, шкіряків-катмандовських, вальцманів, гнойсманів, югоіролуценків, бурбако-кононенко-чорноволо-пашинських та іншіх гнид, ВОРЮГ І ЗРАДНИКІВ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ Й ДЕРЖАВИ УКРАЇНА !!! Це вони продовжують політику геноциду українського народу , яку започаткували у 1932-1933 році сталінська жидо -большовиська влада зі своїм ГОЛОДОМОРОМ ! Нинішня «проєвропейська» влада є таким же ворогом українського народу, як і ті хатаєвичі кагановичи та інші большовики — людожери, що знищили мільйони українців ! І те, що , по суті , вже у Європі і світі зняті ВСІ санкції з Януковича та його поплічників говорить про ОДНЕ — ЗМОВУ БАНДИ ЯНУКОВИЧА З НИНІШНЬОЮ БАНДОЮ ПОРОШЕНКА-ЯЦЕНЮКА — ГРОЙСМАНА !!! ЗМОВУ З МЕТОЮ ПОДАЛЬШОГО ГРАБУНКУ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ТА ЗНИЩЕННЯ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА !!! Нинішній владі залишилося тільки розпродати українські черноземи щоб стати мільярдерами, а потім знищити державу Україна, як Горбачов знищив СРСР, для того, щоб НІХТО не зміг подати на них до суду, бо нема держави — немає відповідальності… Сценарій а-ля Горбачов уже запущений вальцмано-гройсмано-яценюківською бандою….

    • юра said:

      Есть более простое и логичное объяснение. Дело было ни о чем и затеяно оно было этой властью, чтобы было на кого стрелки переводит за кризис и бедственное положение.

*

Top